Jeff Ross csatlakozik a Crystal Dynamicshoz – de mi az a titokzatos projekt, amelyen dolgoznak? [VIDEO]

A Days Gone fejlesztőjeként ismert Jeff Ross a Twitter-fiókján keresztül ünnepelte, hogy társul a Tomb Raider készítőivel, és más érdekes bejelentést is tett.

 

 

A Rise of the Tomb Raider és a Marvel’s Avengers stúdiója értékes szakemberrel bővült: Jeff Ross, a Days Gone rendezője ugyanis Twitter-fiókján jelentette be, hogy a Crystal Dynamicshoz csatlakozik, miközben megosztotta a Square Enix tulajdonában lévő stúdió állásajánlatát is, amelyben mintegy ötven álláslehetőséget kínálnak.

Ross tervezési igazgatóként csatlakozik a Crystal Dynamicshoz

Ross megerősítette, hogy a stúdióban a dizájnigazgató szerepét fogja betölteni, bár a projektről, amin dolgozik, nem adott bővebb információt: „Ez minden, amit mondhatok, azon kívül, hogy el vagyok ragadtatva a projekttől, és különösen a csodálatos emberekből álló csapattól.” Ross megragadta az alkalmat, hogy megossza terveit, miszerint idén nyáron Seattle-be költözik, és arra biztatta rajongóit, hogy jöjjenek el hozzá dolgozni.

Az elmúlt hónapokban Jeff Ross többször is szerepelt a hírekben, miután bevallotta a Days Gone-nal kapcsolatos terveit; azzal a játékkal kapcsolatban, amelyet a Bend Studio egykori tagja trilógiává bővítene, a folytatásban pedig a narratíva és a mechanika fejlesztésére, valamint a nyílt világ továbbfejlesztésére koncentrálna. Ross beszélt az elismert Syphon Filter franchise rebootjáról is, amely állítólag már az asztalon volt.

A mai State of Unreal 2022 ugyanakkor olyan érdekes hírekkel szolgált, mint az új Tomb Raider, amelyről megtudtuk, hogy Unreal Engine 5-ben készül. A játékot a Crystal Dynamics készíti, de a stúdió még nem adott ki képeket arról, hogy mit is találunk majd Lara Croft új kalandjaiban. Habár messze nem biztos, hogy ez lenne a projekt, amire Jeff Ross célzott, könnyen lehet, hogy ebben az esetben is számítanak majd a közreműködésére.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu