Hol van Sora a Kingdom Hearts 4-ben?

Sora hollétére már a Kingdom Hearts 3-ban is utaltak, amikor egy titkos boss-szal kellett szembenéznünk. Itt van minden, ami eddig Quadratumról tudni lehet.

 

A Square Enix bejelentése a Kingdom Hearts 4-ről nagy meglepetésként érte a franchise rajongóit, mivel végre elárulták, hol talákozhatunk a játék főszereplőjével a Kingdom Hearts 3 eseményei után (amire egyébként a harmadik részben utaltak is egy titkos boss-szal való küzdelem során). Most pedig már nevet is tudunk, egy új, Quadratum nevű világot ismerhetünk majd meg a negyedik részben.

Quadratum először a Kingdom Hearts 3-ban jelent meg, amikor Yozorával, a játék titkos boss-szával kellett megküzdeni. A helyszínt Shibuya ihlette, így nem meglepő, hogy a sorozatban már megjelent The World Ends With You című játékhoz is lesz köze.

Quadratum azonban a „másik oldalhoz” tartozik, ahol a fénynek és a sötétségnek állítólag nem egyforma súlya van, illetve az új trailerben már láthattuk a Heartless-ek beérkezését Quadratumba. Egy feltételezés szerint az új világ egyfajta párhuzamos univerzum, amelyben Donald és Goofy egy Hádésznak tűnő alakot keres, hiszen ki más beszélhetne jobban az alvilágról (ami ebben az esetben Quadratum is lehet), mint az alvilág istene? Emellett Quadratum már megjelent a harmadik részben is korábban, amikor a Toy Box nevű világban a Verum Rex minigame trailerét láthattuk.

Más karakterek, például Riku is feltűnnek az „új” világban. Riku, miután legyőzte Xehanortot, olyan álmokat kezd el látni, amelyekben Quadratum világában keresi barátját. Később, egy portál megnyitásával pedig sikerül is eljutnia oda.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu