Elkészült volna a God of War: Ragnarok? Gyanús hírek a fejlesztőktől

A Sony Santa Monica művésze, Ruben Morales azt sugallta, hogy a God of War: Ragnarok már javában készül – vagy egyenesen be is fejeződött a fejlesztése!

 

 

A PlayStation-felhasználók már nagyon várják, hogy többet tudjanak meg a God of War: Ragnarokról, Kratos és Atreus új, északi kalandjának folytatásáról, amellyel a Sony Santa Monica ugyanúgy igyekszik majd elvarázsolni a játékosokat, mint az első résszel. A stúdió megerősítette a 2022-es megjelenési dátumot, de lehet, hogy közelebb lesz, mint gondolnánk?

Ruben Morales, a Santa Monica új játékának vezető művésze egyik legutóbbi Twitter-bejegyzését elnézve úgy tűnik, hogy igen. A fejlesztő azt írja, hogy a lánya imád a Ragnarokkal játszani, de mivel nem tud videót mutatni a játékról, ezért megoszt egy videót, amin ő maga játszik a játék első részével.

A Santa Monica állítólag már a végső részleteket csiszolgatja.

Mi olyan feltűnő ebben az egészben? Anélkül, hogy sok új információval rendelkeznénk az ügyben, az, hogy már létezik a cím játszható változata, amit a fejlesztő hazavihet a saját lányának, hogy kipróbálhassa, azt jelzi, hogy a fejlesztés már előrehaladott állapotban járhat. Egyes médiumok még azt is állítják, hogy akár már el is készülhetett, és a stúdió már a részleteket véglegesíti, de egyelőre óvatosnak kell lenni, hiszen a nagy kasszasikereknek is kell egy kis idő, amíg csiszolódnak, hogy egy ütőképes verziót kínáljanak.

További jel arra, hogy a Ragnarok a fejlesztés végső stádiumában van, hogy a Kratost alakító Christopher Judge és Ryan Hurst, Thor szinkronszínésze is nemrég osztott meg üzeneteket a játékkal kapcsolatban, miszerint már dolgoztak a szinkronhangokon, és alig várják, hogy az emberek láthassák az eredményt.

Amíg nem ismerjük a konkrét megjelenési dátumot, addig csak annyit tudunk, hogy a God of War: Ragnarok valamikor 2022-ben érkezik PS4-re és PS5-re. Ez az egyik legjobban várt játék a Sony konzolok felhasználói számára, és a legfrissebb információk szerint már nem kell további késedelmet szenvednie a megjelenésig hátralévő időben.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu