Immortals Fenyx Rising 2: már egy éve dolgozhat rajta az Ubisoft?!

Az elmúlt hetekben felröppentek a pletykák az Ubisoft háza tájáról az Immortals Fenyx Rising 2 fejlesztéséről.

 

 

2020 decemberében került a boltok polcaira az Immortals Fenyx Rising, az Ubisoft nagy sikerű akció-kaland videójátéka, amely szép számmal tudta lekötni a játékosok figyelmét. Mindez sokakat elgondolkodtatott, vajon a francia cég megadja-e az „oké”-t egy második részre. Most már tudjuk, hogy a gyártó stúdió 2021 áprilisa óta dolgozik egy bejelentésre váró produkción… vajon ez lesz a folytatás?

Andrée-Anne Boisvert frissítette LinkedIn-profilját, hogy megossza jelenlegi munkastátuszát. A kiadványban nem olvashatók nyomok, de a hálózatok felidézték az Ubisoft-hírekben ezekben a hetekben igen aktív Tom Henderson egyik beszámolóját, amelyben az Immortals Fenyx Rising 2 esetleges bejelentéséről beszélt. Természetesen a francia cég még nem nyilatkozott.

Az említett publikációban az újságíró egy új, 2,5D-s Prince of Persia fejlesztésére is utalt, amelyet a Moon Studios elismert Ori-sorozata ihletett.

Henderson nemrég egy Hyper Scape elemeket tartalmazó multiplayer shootert is részletezett.

Boisvert a Ubisoft veteránja, közel egy évtizedet töltött a francia cég nagy fejlesztései mellett, többek között az Assassin’s Creed Odyssey, az Assassin’s Creed Syndicate és a Rabbids Invasion című Ubisoft Quebec-játékokon.

Visszatérve az Immortals Fenyx Risingra, a Ubisoft 2021-ben úgy nyilatkozott, hogy a videójáték franchise-zá alakítása a játékosokon múlik, ezzel egyértelművé téve, hogy nem szűkölködnek ötletekben. „Amikor befejeztük, lehetőségünk volt azt mondani, hogy >>oké, mit csinálnátok legközelebb, ha most egy játékot kellene elkezdenetek?<< Még többet felfedezni a görög mitológiából, vagy valami egészen mást csinálni, valami könnyedebbet és stilizáltat, és így tovább.”

Habár az Immortals Fenyx Rising második része még a jövő zenéje, de az első rész sikeréből kiindulva valóban nem lenne meglepő, ha már javában zajlana a fejlesztése.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu