A Dead Space remake készítői új összehasonlító videóval álltak elő

Az EA Motive úgy döntött, hogy meghallgatja a játékosok véleményét és egy apró, de fontos változtatást eszközölt a Dead Space remake-ben.

 

Sokan várják már a Dead Space remake-et. Még hosszú hónapok vannak hátra, de az EA Motive el-elhint új információkat, illetve bemutat apró fejlesztéseket a játékból addig is. Például egy hónappal ezelőtt egy élő eseményen álltak elő új fejleményekkel, de emellett a közösségi médiában is sűrűn osztanak meg izgalmas dolgokat.

 

 

Éppen most szerdán a saga hivatalos Twitter-fiókja tett közzé egy videót, amiben összehasonlítják a fegyverek hangját az eredeti játékban és a továbbfejlesztett változatban. A stúdió állítása szerint a rajongók elégedetlenek voltak a néhány fegyver elsütésekor hallható hangeffekttel, ezért módosították a Plasma Cutter és a Pulse Rifle hangját:

„A Pulse Rifle-nél most már a hang egy kicsit kaotikusabb és nem olyan száraz, mint az előző verzióban” – írják a készítők a Redditen. „A környezet reakciójában több a hangerő, a felületekről pedig sokkal érzékenyebben verődik vissza a hang. „ Emellett a csapat meg akarta köszönni a felhasználók visszajelzéseit és észrevételeit, ezzel a gesztussal is demonstrálva, hogy valóban fontosak számukra.

A Visceral Games klasszikus sci-fi és űr-horror játékának remake-je az alapoktól kezdve újjáépül, hogy kihasználja a next-gen konzolok és az új PC-k előnyeit. A Dead Space remake a Frostbite játékmotor által új látványt, valamint szebb és jobb hangot és vezérlést tár majd elénk, hogy a franchise számára eddig soha nem látott szintre emelje az űr-horror játékélményét.

Eddig úgy tudjuk, hogy a játék PC-re, a PlayStation 5-re és az Xbox X Series X|S-re érkezik majd meg, de ami a megjelenési dátumot illeti, valamikor 2023-ban várhatjuk a Dead Space remake debütálását.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu