Késik a The Witcher 3 next-gen változat?! A CD Projekt időt kér

Riviai Geralt 2022 második negyedévében érkezett volna PS5-re és Xbox Series-re, de egy kicsit tovább kell várnunk a The Witcher 3-ra.

 

 

Rossz hír azoknak, akik abban reménykedtek, hogy a The Witcher 3 új generációja hamarosan megérkezik. A Cyberpunk 2077 PS5-re és Xbox Seriesre való megjelenését követően, egy hatalmas frissítéssel együtt, a CD Projekt RED ugyanezt tervezte a díjnyertes The Witcher 3: Wild Hunt esetében is. Úgy tűnik azonban, hogy erre még egy kicsit várnunk kell.

A fejlesztő a Twitteren közzétett üzenetében magyarázta a késés okait: „Úgy döntöttünk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változatának hátralévő munkálatait belső fejlesztőcsapatunk végzi el. Jelenleg felmérjük az elvégzendő munka terjedelmét, ezért a második negyedéves megjelenést további értesítésig el kell halasztanunk.”

„Jelenleg felmérjük az elvégzendő munka terjedelmét.” – CD Projekt RED

„A lehető leghamarabb tájékoztatni fogunk titeket. Köszönjük a megértéseteket” – zárul a CD Projekt RED üzenete. A közösség gyorsan reagált erre a hírre, persze kellően negatívan, mivel egyesek úgy érzik, hogy ez a verzió már régóta esedékes volt. Így nincs más választásunk, mint várni a lengyel csapat fejlesztőinek további híreiree.

Ez a munka a néhány hete bejelentett új The Witcher játék elkészítése mellett zajlik. A CD Projekt RED egyelőre nem árult el komolyabb részleteket a munkálatokról, de azt már tudjuk, hogy miért változtat a stúdió a grafikus motoron, a történet szempontjából pedig a promóciós kép arra utal, hogy a franchise-ban eddig még nem látott eseményeket mutat majd be.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu