Újabb remek játékok váltak ingyen elérhetővé az Epic Games Store-ban!

A játékosok egy igazi klasszikust és egy kevésbé ismert, de érdekes címet tölthetnek le ingyen ezen a héten az Epic Games Store-ból.

 

 

Jó hír, hogy újfent két friss ingyenes játékkal bővíthetjük az Epic Games Store-könyvtárunkat! A Fortnite szüleitől származó áruház megújítja az ösztönzőket, és arra invitálja a játékosokat, hogy ingyen töltsék le a Firaxis elismert stratégiai játékát, az XCOM 2-t, valamint az Insurmountable-t, egy eredeti és kihívásokkal teli játékot, amely a roguelite elemeket kombinálja a hegymászással.

Az XCOM 2-t nem kell különösebben bemutatni, hiszen a maga műfajának egyik legjobb címe.

Röviden összefoglalva, a játékosoknak lehetőséget kínál arra, hogy átvegyék az ellenállás irányítását az idegen megszállók elleni új csatában. Az Insurmountable esetében egy olyan címmel állunk szemben, amely meglehetősen eredeti küldetéssel bír: egy magányos hegymászó szerepét kell magunkra öltenünk egy olyan videójátékban, amelyben a dungeon felfedezés és a kaland a permanens halál lehetőségét is magában foglalja, és amelyben kihívást jelentő és egyedi csúcsokat kell megmásznunk, másodpercek alatt életbevágó döntéseket hozva.

 

Töltsd le az XCOM 2-t ingyenesen az Epic Games Store-ból április 21-ig!

Töltsd le az Insurmountable-t ingyenesen az Epic Games Store-ból április 21-ig!

 

Az áruhűz felhasználói jövő csütörtökig, április 21-ig ingyenesen kaparinthatják meg mindkét kínálatot. Ezt követően újabb ösztönzők érkeznek a boltba az Unreal Engine kedvelői számára: A Riverbond, egy voxelek világában játszódó akció-kalandjáték, amelyet co-opban élvezhetünk. A boltban a felhasználók a zseniális Anno 1800-at is ingyen kipróbálhatják, igaz, csak ideiglenesen.

Forrás: Epic Games Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu