No More Heroes 3: vége a Nintendo-exkluzivitásnak, jön más platformokra is!

A Suda51 szerint habár a No More Heroes 3 a Joy-Con miatt létezik, de ez nem zárja ki, hogy más platformokon is megjelenjen.

 

 

A No More Heroes 3 tavaly nyáron debütált Travis Touchdown legdurvább kalandjaként. Ez a cím a Joy-Con létezésének köszönhetően született meg a Nintendo Switch-en, azonban az exkluzivitás, amelyet a platform élvezett, a legfrissebb információk szerint hamarosan véget ér. Hiszen úgy tűnik, hogy a főszereplő PlayStationre, Xboxra és PC-re is el akarja vinni a kalandját.

A No More Heroes 3 idén ősszel érkezik PlayStationre, Xboxra és PC-re.

A Marvelous leányvállalata, az XSEED Games tweetelt: „Kedvenc otaku bérgyilkosunk visszatér! Travis Touchdown kénytelen volt kilépni a nyugdíjból, hogy megvédje nem csak Santa Destroy-t, hanem magát a Földet is! Hozd a lézerkatanádat, és vállald be Travis eddigi legkeményebb kihívását a No More Heroes 3-ban, amely idén ősszel érkezik PS4-re, PS5-re, Xboxra és PC-re!”

A tweet egyúttal a játék gyűjtői kiadásának érkezését is belengette, amely tartalmazza az alapjátékot a fent említett platformokon, valamint egyéb kiegészítőket, például egy zenei válogatást, művészeti albumot és rendszámtáblát. Mint ilyen esetekben mindig, a többi jelenlegi platformra való megjelenési dátumot is figyelni fogjuk.

Ugyanakkor a Suda51 megerősítette, hogy Travis nem tér vissza egy jövőbeli játékban, így a harmadik rész lesz az utolsó kaland a sorozatban.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu