A No More Heroes 3 a Joy-Conoknak köszönheti létét

No More Heroes 3: ha a Nintendo nem lenne kreatív, Travis valószínűleg még mindig nyaralna. Suda51-et a Nintendo Switch kontrollerek inspirálták.

 

A No More Heroes 3 egy újabb Nintendo Switch-exkluzív játék, amely kihasználta a konzol adottságait. Ez a játék azonban talán nem is létezne, mivel a projekt mögött álló elme, Goichi Suda bevallotta, hogy addig nem döntött a fejlesztés megkezdése mellett, amíg meg nem ismerte a platform irányítását. Más szóval, a Joy-Con az oka annak, hogy a No More Heroes 3 létezik.

 

Suda51 Nintendo

 

„A Nintendo mutatta be nekem a Switch-et, és amikor először láttam, hogy a Joy-Con levehető a konzolról, azonnal azt gondoltam, hogy „oké, ez tökéletes lesz a No More Heroeshoz”” – mondta Goichi Suda. „Lenyűgöztek a mozgásérzékelők és a konzol működése” – folytatta. „Úgy gondoltam, hogy ezek a vezérlők különösen alkalmasak lennének arra, hogy Travist visszahozzuk.”

Ha a Nintendo elvetette volna a Joy-Con ötletét, és egy hagyományosabb kontrollert adott volna ki, a No More Heroes 3 talán sohasem valósul meg. A No More Heroes 3 a legújabb rész Travis kalandjaiban. De valószínűleg ez lesz az utolsó kiadás.

 

 

Forrás: The Gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu