Gal Gadot végre új fejleményekkel állt elő a Wonder Woman 3 kapcsán!

MOZI HÍREK – A Wonder Woman legújabb részéről már jó ideje szinte semmit sem tudunk, amely kezdett kicsit aggasztóvá válni. Gal Gadot azonban most beszámolt a film aktuális fejleményeiről.

 

A Wonder Woman a DCEU egyik sarokköve a Batman és a Superman mellett, így nem csoda, hogy magas elvárásokat állítanak a rajongók az amazon-szuperhős történetéből készülő filmek elé. A 2020-as Wonder Woman 1984 nem lett éppen a legsikeresebb adaptáció, emiatt az is kérdéses volt egy darabig, hogy számíthatunk-e folytatásra, vagy meg kell elégednünk az eddigi két filmmel. Nem sokkal utána viszont megérkeztek a hírek, hogy lesz harmadik rész, de azóta a téma eléggé elsikkadt.

Most azonban Gal Gadot, aki a film amazon főszereplőjét játszotta az első résztől kezdve új hírekkel állt elő a rajongók számára, amelyben biztosított minket, hogy nem feledkeztek meg a franchise-ról. A Forbes-nak így nyilatkozott a Wonder Womant alakító színésznő:

„Mennek a munkálatok! Épp most dolgozunk a forgatókönyvön és azon, hogy elkészüljön a harmadik film, szóval minden kerék dolgozik és forog, és szuper, szuper izgatott vagyok, hogy fog majd tetszeni a rajongóknak a Wonder Woman 3, ha egyszer elkészül”.

Nyilván túl sok újat ebből a helyzetjelentésből sem tudunk meg arról, hogy egyáltalán mire kellene számítanunk, ugyanakkor a színésznő azt is elárulta, hogy véleménye szerint itt az ideje, hogy Wonder Woman (azaz Diana Prince) belépjen a jelenkorba.

„Nem mennék, mondjuk, a 60-as vagy a 40-es évekbe a Wonder Womannel. Úgy érzem, hogy a múltat jól kezeltük, és most itt az ideje továbblépni”.

Kétségtelen, hogy a filmek rajongói megszokták már a karakter időugrásait, mivel Dianát először az első világháború idején láthattuk, majd a következő filmben a nyolcvanas években próbálta megtalálni helyét (és megmenteni a világot) a szuperhős. Valóban érdekes lenne egy olyan változat, amely napjainkban mutatná be Diana és társa, Steve kalandjait, főleg, ha a harmadik résznek sikerülne kárpótolnia a második rész vegyes fogadtatását.

Mindenesetre reménykedjünk, hogy a DC megtalálja a filmes Wonder Woman franchise irányvonalát és sikerül egy kerek, DCEU-hoz illő univerzumot létrehozniuk a harmadik résszel. Emellett viszont azt is meg kell említeni, hogy Gal Gadot is elég elfoglalt, ugyanis nemrég jelent meg két filmje, a Red Notice és a Death on the Nile, míg párhuzamosan dolgozik éppen a Disney élőszereplős Hófehérkéjén és a krimi-thrilleren, a Heart of Stone-on.

A Wonder Woman 3 várhatóan 2024-ben jelenik meg, de addig sem feltétlenül kell hiányolnunk a karaktert, ugyanis lehet, hogy egy cameo erejéig megjelenik a Shazam! The Fury of Gods című filmben még ebben az évben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu