Június 21-én jön ki a Shadowrun Trilogy [VIDEO]

A Shadowrun Trilogy (Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut és Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition) június 21-én jelenik meg.

 

A Paradox Interactive és a fejlesztő Harebrained Schemes bejelentette, hogy az új trilógia június 21-én debütál. A játék elérhető lesz PlayStation 4 és 5-ön, valamint Xbox Series, Xbox One, Switch platformokon, és Xbox Game Passon keresztül is.

 

Mindennek tetejébe pedig a mostani kiadást 25%-os kedvezménnyel lehet előrendelni!

 

A Paradox Interactive egy áttekintést is megosztott a rajongókkal a kollekcióról:

A Shadowrun Trilogy a Shadowrun fantasy-cyberpunk világában játszódó három szerepjáték, a Shadowrun Returns, a Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut és a Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition gyűjteménye. A három játék alapja a Harebrained Schemes által kiadott Shadowrun Returns, amely felújítva, a konzolos környezethez igazodva jobb grafikát és teljesítményt kapott, és optimalizálták a játékmentet is.

Az eredeti Shadowrun Returns egy fordulatokban gazdag RPG, amely az első Kickstarteren finanszírozott játék volt. Hatalmas sikert aratott a játékosok és a kritikusok között egyaránt. Alkotója Jordan Weisman, aki az eredeti táblás Shadowrun szerepjátékot is tervezte. Azóta a játék megjelent PC-re és mobil platformra is, két folytatás is követte. Most, felújítva, újra élvezhetjük a három játékot Shadowrun Trilogy néven.

A kollekció trailerét pedig itt lehet megnézni:

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu