Megtudtuk, meddig tart még a Halo Infinite második szezonja [VIDEO]

A 343 Industries nem tudta, hogy mibe vágta a fejszéjét: a Halo Infinite multiplayer bővítése még mindig nem halad az eredeti elképzeléseknek megfelelően…

 

A stúdió közölte a fejlesztési menetrendet a free-to-play, élő szolgáltatású (live service) multiplayerrel kapcsolatban. A második szezon, ami magyarul a Magányos farkasok (Lone Wolves) néven fut, május harmadikán kezdődik, és november hetedikén ér majd véget. Az bizony több mint fél év, akárhogy is csűrjük-csavarjuk. De nem is ezen van a hangsúly, ugyanis a sztori mód hálózati kooperatív módjáról, illetve a Forge mód nyílt bétájáról is részleteket árult el a 343 Industries, akik viszont félhetnek a játékosoktól: az eléggé hosszú első szezon után ugyanis hasonló időtartamú lesz a kettes évad…

A bejegyzésben azt írták, hogy havi egy Drop Pod (azaz quality-of-life, a játék minőségére koncentráló) frissítés a céljuk, de nem felejtették el, hogy több tartalmat és funkciót kellene gyorsabban publikálniuk. Ehhez hűen kell maradniuk, de ez azt jelenti, hogy néha le kell lassítaniuk, hogy egészségesek maradjanak és később gyorsabban haladjanak, de „agresszívan azt nézik, miképp tudnának gyorsítani.” A Forge eszközkészletet mihamarabb ki akarják adni, hogy remek közösségi pályák és játékmódok szülessenek, amik aztán bejuthassanak a játékba.

A Forge nyílt bétája a második szezon során megtörténik szeptemberben. Korlátozott közönsggel már tesztelik egy kis ideje, és ebből következik kapásból a nyílt bétás megközelítés nagyobb játékosbázissal. Így az alapvető Forge-os eszközöket mihamarabb ki tudják vinni a játékosoknak, miközben a Halo Infinite alapvető elemeinek javítására tud koncentrálni a stúdió. A Forge nyílt bétában marad, de idővel fejlődni és nőni fog.

Aztán a 343 Industries tördeli a kezét, amikor azt mondja, hogy mindenki azon van a stúdióban, hogy a Halo Infinite a franchise legjobb élményévé válhasson. Ezért nyújtották meg a második szezon időtartamát, hogy a minőségbeli fejlesztéseket elvégezhessék, és az első szezonban tanult leckékkel és visszajelzésekkel együtt hozzák el a harmadik évadot, ami tehát jó egy évvel a játék free-to-play szegmensének megjelenése után jut csak el hozzánk.

Sok sikert nekik… ja, amúgy a co-op sztori mód augusztus végére lett belőve.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu