Project Q: a szivárgás után a Ubisoft be is jelentette [VIDEO]

A francia kiadónak meg volt kötve a keze: miután már működésben is látható volt a játék, a Ubisoft inkább megerősítette, hogy valóban próbálkozik valamivel, de ezt talán nem egy olyan műfajban kellene, ahol egyszer már elég szépen pofára esett Yves Guillemot cége…

 

A Project Q egy battle royale játék lesz. Ezzel az a baj, hogy a Ubisoft már zakózott egyet a témában a Hyper Scape-pal, úgyhogy nem kizárt, hogy a történelem megismétli önmagát. Tom Hendersonnak nem kevesebb mint nyolc forrása is mondta, hogy a Ubisoft Bordeaux (az Assassin’s Creed és a Rainbow Six játékaiba besegítő stúdió) dolgozik a Project Q-n, amire a francia kiadó gondolt egyet, és bemondta a Twitteren, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló játékukkal kapcsolatban híreket közölnek az erre jelentkezőknek.

Igen ám, de a játékmenetet Henderson írásában közölte az Exputeren, és igen, a Project Q (ami értelemszerűen csak kódnév, nem pedig végleges elnevezés) még erősen félkész állapotú, így még nem teljesen kifinomult. Ja, és ez a játék is ott volt a nagy Nvidia GeForce Now szivárgásban, amit… meglepő (nem), de a Ubisoft távolíttatott el a Githubról egy szerzői jogi (DMCA) követelés után. A játék több játékmóddal fog rendelkezni, és ezek egyike a Showdown lesz, a battle royale alapokkal.

Állítólag ez egy innovatív és modern PvP harci aréna-játék lesz, ahol a hőseink fegyvereit, képességeit és skilljeit is kiválaszthatjuk. Három egyedi csodát (Wonder) választhatunk. Kevésbé a Call of Duty-féle lőfegyverekre kell itt gondolni, hanem inkább a Final Fantasy irányába ment el a Ubisoft Bordeaux. Kártyák, tűzijátékok, balták, festékszórók és botok… ilyesmik lesznek a Project Q-ban.

Még nem tudjuk, hogy mire készül a Project Q, de valószínűleg a PlayStation 5, Xbox Series, PC hármas lesz a minimum, és a megjelenési időszaktól függően a PlayStation 4, Xbox One duó is a célplatformok között lehet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu