Kiderült volna az Uncharted: Legacy of Thieves PC-s megjelenésének dátuma?

Az Epic Games talán felfedte az Uncharted: Legacy of Thieves idén júniusban érkezik PC-re. A dátum egy nemrég megjelent blogbejegyzésben szerepelt, de azóta törölték.

 

A Legacy of Thieves Collection az év elején PS5-re is megjelent, és elég kivételesen jó értékeléseket kapott mindenhol. A játék PC-s kiadása azonban eddig nem kapott hivatalos megjelenési dátumot. Bár az Epic Games nemrég megjelent, az év legnagyobb közelgő PC-s megjelenéseit kiemelő blogbejegyzése úgy tűnik, bejelentette, hogy a gyűjtemény június 20-án érkezik a személyi számítógépekre. Megjegyzendő, hogy a megjelenési dátum most hiányzik a blogbejegyzésből, de az Eurogamer még a blog frissítése előtt tudott róla beszámolni.

„Két felújított konzolos klasszikus érkezik PC-re az Unchartedben: Legacy of Thieves Collection” – olvasható a blog játékokat tárgyaló részében, immár a frissített „PC-s kiadás hamarosan megjelenik” felirattal. Majd így folytatódik: „A csomag tartalmazza az Uncharted 4: A Thief’s Endet, amelyben Nathan Drake kalózkincsekre vadászik szerte a világon. A pályák hatalmasak, egzotikus rejtvényeket kell felfedezni és megoldani.

„Az Uncharted: The Lost Legacy” az első olyan játék a sorozatban, amelynek nem Nathan Drake a főszereplője. A játékosok Chloe Frazert irányítják, aki a főszerepbe lépve a Ganesh Tuskjára vadászik.” Összességében tehát nem sok új információ nyilván.

A Naughty Dog a hivatalos közösségi média csatornáin nem tett említést a PC-s megjelenési dátumról, így inkább tűnik véletlennek, mint egy visszafogott leleplezésnek. Könnyen lehet, hogy ez a bejegyzés téves dátumot használt, szóval kezeljük óvatosan.

Az Uncharted: Legacy of Thieves kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu