Olasz szinkronszínész szivárogtathatott ki spoilereket a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 kapcsán

Az eredeti Breath of the Wild játékban Daruk hangja véletlenül elárulhatott néhány történetbeli részletet a készülő folytatásról.

 

A Breath of the Wild 2 a Nintendo nyílt világú akciójátékának, a Breath of the Wildnak a várva várt folytatása. Bár a Breath of the Wild 2-t nemrégiben 2023 elejéig kellett késleltetni, a rajongók még mindig lelkesen spekulálnak a játékról. Leginkább a játék története tűnik meglehetősen rejtélyesnek, hiszen a Breath of the Wild befejezésében Calamity Ganont legyőzték, és némileg helyreállt a rend az apokaliptikus Hyrule-ban. Most úgy tűnik, hogy a készülő cím egyik szinkronszínésze véletlenül kiszivárogtatta a Breath of the Wild 2 történetének egyik karakteréről szóló tudást. A rajongókat figyelmeztetni kell, hogy az alábbiakban potenciális spoilereket találunk.

Pietro Ubaldi olasz szinkronszínész eredetileg a Goron bajnok Daruk hangját adta a Breath of the Wildban. Daruk Hyrule egyik régi bajnokaként tűnik fel, aki 100 évvel a Breath of the Wild eseményei előtt nem tudta megállítani Calamity Ganont. A többi elesett hőshöz, Revalihez, Miphához és Urbosához hasonlóan Daruk is vezetheti Linket a küldetésén, hogy az összes isteni fenevadat visszaadja régi dicsőségét, és megmentse Hyrule-t.

Azonban Daruk hangja mellett Ubaldi azt is kijelentette, hogy Daruk ősének is ő fogja adni a hangját. Daruk a Breath of the Wild végén a túlvilágon végzi, bár előtte bizonyos pillanatokban képes beszélni Linkkel, ami azt jelenti, hogy Daruk őse hasonló szerepet játszhat. Egyelőre nem tudni, hogy Daruk őse hogyan fog megjelenni a Breath of the Wild 2-ben, de feltételezhető, hogy a karakter fizikailag nem fog megjelenni, hacsak a játékban Link nem utazik vissza az időben.

Néhány rajongó kezdetben úgy vélte, hogy Daruk őse Darunia, az Ocarina of Time-ban megjelenő Goron pátriárka lehet. Ubaldi azonban tisztázta, hogy az általa megszólaltatott ős nem Darunia, vagyis a karakter a goron nép egy másik tagja lesz. Ubaldi konkrét nevet sem mondott az ősről, mondván, hogy nem emlékszik rá, de azt kijelentette, hogy ez a szerep komolyabb, mint a korábbi, Darukot alakító szerepe.

A rajongók jelenleg azt találgatják, hogy Daruk őse egy újabb, az Isteni Szörnyek körül forgó történethez vezethet, és Ubaldi új karaktere lehet az évezredekkel ezelőtti Isteni Szörny Rudania eredeti pilótája. Valószínű, hogy Daruk őse csak egy aprócska eleme lesz a Breath of the Wild 2 kiterjedt új térképének és történetének, hiszen a sorozat producere, Eiji Aonuma azt ígérte, hogy a Breath of the Wild folytatásában a földön és a magasban is lehet majd játszani.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 2023 tavaszán jelenik meg Nintendo Switchre.

Forrás: Gamerant

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu