Alan Wake-hírek: a Remastered jön Switch-re, de mikorra várható a 2. rész…? [VIDEO]

A Remedy kiadott egy nagyon rövid Alan Wake Remastered-teasert, és ígéri, hogy a jövőben dátumot is adnak – a 2. résszel kapcsolatos bejelentésekre azonban még várnunk kell egy kicsit…

 

 

Az Alan Wake Remastered bejelentése derültséget váltott ki a Remedy klasszikus franchise-ának rajongói körében. A játék feljavított grafikával és egyéb kiegészítésekkel hozta vissza a feszült kalandot, de volt egy olyan játékoscsoport, amelyik nem próbálhatta ki a next-gen jóságot: a Nintendo Switch-felhasználók. Ennek ellenére a címet a népszerű PEGI és brazil minősítési rendszerben is regisztrálták a hibridre, így a közösség már várta a mai hírt.

Amint azt Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója a franchise évfordulóját ünneplő videóban megerősítette, az Alan Wake Remastered biztosan érkezik Nintendo Switchre.

 

 

 

 

A teaser egy nagyon rövid előzetest mutat be a Big N konzolján futó játékról, de a Remedy már jelezte, hogy egy befejezetlen projektről van szó, és mint ilyen, a megjelenési dátummal kapcsolatos további információk hamarosan érkeznek.

A Remedy további részleteket nem árult el a Nintendo Switch verzióról, így mi továbbra is figyelni fogjuk a híreket ezzel a meglepő bejelentéssel kapcsolatban. Elvégre a fejlesztő ezzel a hírrel kezdte az ünneplést, és a beszélgetést az Alan Wake 2 fejlesztése felé terelte, ami gördülékenyen halad.

 

Ősznél hamarabb nem hallunk az Alan Wake 2-ről

 

A franchise évfordulóját ünneplő videóban Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója egy olyan Alan Wake 2-ről adott tájékoztatást, amely még hátborzongatóbb akar lenni, mint az első rész. A fejlesztő a franchise megszokott nyomdokain haladva számos olyan ötlettel állt elő, amely a sötétséget és a magányt keveri egy csipetnyi őrülettel.

„Minden nagyon jól halad. A játék egy jó része már játszható.” – Sam Lake

 

 

 

 

Azonban a Remedy kizárta, hogy a nyár folyamán friss híreket osszon meg velünk, így számíthatunk arra, hogy a következő hónapokban közvetített eseményekről hiányozni fog. Sam Lake azonban megnyugtatja a játékosokat, hogy minden rendben zajlik: „Minden nagyon jól halad. A játék egy jó része már játszható. Biztosra akarunk menni, hogy a lehető legjobb élményt, a lehető legjobb első túlélő-horrorjátékot hozzuk létre a Remedytől. Jelenleg nem akarjuk elterelni a csapat figyelmét.”

Egyelőre a Remedy máris megragadott minket néhány olyan képpel, amitől minden játékosnak égnek állna a haja. Ezen túl már tudjuk, hogy az első cím eredeti szereplői visszatérnek, és ha ez nem lenne elég, a fejlesztők állítása szerint történelmük legszebb játékát készítik el. Várjuk tehát, hogy a készítők valamikor ősszel további információkkal szolgáljanak a várva várt játékukról.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu