Free-to-play játékká válik a Fall Guys; több konzolra is meg fog jelenni [VIDEO]

Jelenleg csak PlayStation 4-re és PC-n Steamre érhető el a 2020. augusztus 4-én megjelent játék. Ez meg fog változni.

 

A Mediatonic bejelentette, hogy PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, illetve PC-n Epic Games Store-ra is ki fog jönni a Fall Guys. Akinek a Steamen megvan már a játék, megkapja a frissítéseket, de az új játékosoknak már az Epic Games Store-ról kell beszerezniük az alkotást. Egy pályaépítőn is dolgoznak, de ez még messze van a megjelenéstől.

A Blunderdome június 21-n nyitja meg a kapuit a free-to-play előtt, és ezzel cross-play és cross-progression újítást is kap a Fall Guys: bármikor váltogathatunk a platformok között az Epic Games fiókunk segítségével. A PlayStation 5-ös verzióra annyit mondott a stúdió, hogy a gyorsabb töltési idő mellett más teljesítménybeli újításokat kap a Fall Guys, de ezt nem részletezték. Aki június 21-e előtt már játszott, egy Legacy Packot kap (becenév, névtábla, Regal, Veggie Dog, Feisty Dwarf kosztümök), továbbá az első Season Pass is ajándékuk lesz.

Új pályák, kösztümök és folytonosan változó játékmenet lesz a Free for Allal (így hívják az F2P-sítést). A Show-Buck lesz a játék új pénzneme; ez kb. a Fortnite V-Buckjának felel meg. Ezzel lehet mondhatni a battle pass drágább kategóriáját is beszerezni (így más kosztümök, megnyitható tárgyak lehetnek a mieink). Az F2P elindításakor 100 szint lesz, ha kimaxoljuk, lehetőségünk lesz a következőt megnyitni.

A fizetős verzióból a Kudos is átjön a free-to-play kiadásba. Attól függően, hogy hányan előregisztrálnak itt, több jutalmat kaphatnak a játékosok (új névtábla, plusz Kudos, burger minta, muscleman emote, Melonhead kosztüm), akik Epic Games-fiókjára legkésőbb június 28-án hajnalban megérkeznek a megnyitott extrák.

Úgyhogy a Fall Guys június 21-én válik free-to-play címmé. Addig (ha nem preferáljuk az Epic Games Store-t) vegyük meg Steamen, utána ugyanis eltűnik onnan. Eközben pedig a PlayStation 4-en túl mindenki más (PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch) is megkapja.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu