A Dying Light fejlesztői fantasy RPG-n dolgozhatnak?!

A fejlesztéssel párhuzamosan a Techland vezérigazgatója emlékeztet arra, hogy továbbra is tartalommal fogják bővíteni a legújabb zombis kalandjukat, vagyis a Dying Light 2-t.

 

 

A Dying Light franchise hatalmas sikert aratott a zombis élmények rajongói körében, ami mind az első rész, mind a legújabb folytatás esetében milliós eladásokat eredményezett. Ezt a pénzügyi lökést követően a Techland más típusú kalandok felfedezését is kilátásba helyezte, és egy új, be nem jelentett játék fejlesztésébe kezdett.

„Egy be nem jelentett AAA nyílt világú, fantasy környezetben játszódó AAA RPG-hez keresünk munkatársakat” – Techland

Ezt látjuk a Techland legújabb Twitter-bejegyzésében, amelyben kifejtik, hogy „egy be nem jelentett nyílt világú, fantasy környezetben játszódó AAA RPG-hez” keresnek munkatársakat. A tweet mellé a fejlesztő egy korai látványtervet is posztolt, amelyen az álomszerű környezet mellett a szakemberek jelentkezését motiváló mondat is olvasható: „Építsünk együtt egy új és izgalmas világot!”

A Techland posztja nem árul el további részleteket a címről, de a Game Informer rámutat a fejlesztésben részt vevő néhány személyiségre, köztük a CD Projekt RED korábbi munkatársaira, Karolina Stachyra (a The Witcher 3 The Bloody Baron küldetésének narratív vezetője), Arkadiusz Borowik (ugyanezen játék narratív vezetője) és Bartosz Ochamn (a Cyberpunk 2077 nyílt világának rendezője).

A stúdió ezen túlmenően kiemeli a többi szakembert is, akik részt vettek a cím elkészítésében, mint például Kevin Quaid (animációs vezető a Horizon: Zero Dawnon), David McClure (vezető dizájner a Deathloopon), Mario Maltezos (kreatív igazgató a Prince of Persia: The Sands of Time-on) és még sokan mások.

„Teljesen next-gen élményt szeretnénk létrehozni” – mondta Pawel Marchewka, a Techland vezérigazgatója a sajtóközleményben.

„Egy új epikus fantasy környezetet egy kiterjedt nyílt világban, amelyet a csapatként az évek során megszerzett készségek és tapasztalatok hajtanak, új ötletekkel, szenvedéllyel és kreativitással átitatva. Bár most még nem oszthatunk meg több részletet erről a projektről, nagyon elkötelezettek vagyunk mellette, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a játékosoknak, amikor eljön az ideje”.

Ezen túlmenően a vezérigazgató a sajtóközleményt arra használta fel, hogy emlékeztessen minket a Dying Light 2: Stay Human folyamatos támogatására, amelyhez még öt éven keresztül (!) kívánnak tartalmakkal szolgálni. A játék rajongói egyelőre egy sűrű májusi hónapnak örülhetnek, de a történet DLC-re még egy kicsit várniuk kell, mivel a megjelenés késik. Ráadásul a cég nemrég ingyenessé tette a Dying Light továbbfejlesztett változatát, ami azt jelenti, hogy azok, akik soha nem vásárolták meg a The Following DLC-t, mostantól ingyen hozzáférhetnek ahhoz.

Forrás: Game Informer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu