Norman Reedus megerősítette a Death Stranding folytatását: „Most kezdtük el a másodikat”

A Kojima Productions Death Stranding című játékának folytatása ‘most kezdődött el’, mondja a színész. Csak úgy kibökte a nagy hírt.

 

Norman Reedus, a Kojima Productions Death Strandingjában Sam Bridges-t alakító színész egy új interjúban elmondta, hogy jelenleg is készül a játék folytatása. A Leo nevű férfimagazinnak nyilatkozva Reedus azt mondta: „Épp most kezdtük el a másodikat”, amikor az eredeti Death Strandingon végzett munkájáról beszélt.

A Hideo Kojima játékában a poszt-apokaliptikus futár szerepének megszerzéséről Reedus a következőket mondta az interjúban: „Talán két-három évembe telt, mire befejeztem az összes MoCap-felvételt, meg mindent. Rengeteg munkával jár. Aztán kijött a játék, és megnyerte az összes díjat, és hatalmas dolog volt, úgyhogy most kezdtük el a második részt”.

Ha a Death Stranding 2 híre ismerősen hangzik, az azért van, mert Reedus már korábban is beszélt róla. Tavaly augusztusban Reedus azt mondta a brazil Adorocinema-nak, hogy „tárgyalásokat folytat” egy második Death Strandingról – bár akkor még nem volt világos, hogy Reedus a Death Strandingon való munkára utalt-e: Director’s Cut-ra, amely 2021 szeptemberében jelent meg. Most úgy tűnik, hogy valóban a folytatásról beszélt.

A Kojima Productions hivatalosan még nem jelentette be a Death Stranding folytatását, amely eredetileg PlayStation 4-re jelent meg 2019-ben, majd később PlayStation 5-re és Windows PC-re is elhozták. Maga Kojima rejtélyesen több, készülő projektet is emlegetett, köztük egy új AAA videojátékot, de mivel a Kojima Productions egy új film- és tévéstúdiót is működtet, nem világos, hogy ezek az új projektek milyen közegben fognak futni.

Forrás: PC Gamer

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu