Megjelenési dátumot kapott a The Lord of the Rings: Gollum

Talán a Deadalic Entertainment és a Nacon többször nem fogja már elhalasztani a régóta várt kalandot.

 

Gyakran láttuk már, hogy egy eredetileg cross-genként bejelentett játék végül ejtette az előző generációs (PlayStation 4, Xbox One) verziót. Ilyen amúgy a Test Drive Unlimited Solar Crown, ami ráadásul házon belüli példa, ugyanis ennek is a Nacon lesz a kiadója… de a kiadó még mindig nem nagyon mutatott sokat a játékból (jó, most jött néhány kép, amit lent meg lehet tekinteni…). Hamarosan ezt be kell pótolni, vagy lehet, hogy itt is többszöri halasztás lesz.

A Nacon így jellemzi a játékot: „A The Lord of the Rings: Gollum Tolkien legendás A Gyűrűk Ura trilógiája alapján készült, és Gollam kulisszák mögötti élményeit meséli el A Gyűrű Szövetsége első fejezeteiben. Miután elvesztette értékes gyűrűjét (amit Zsákos Bilbó kaparintott meg), Gollam úgy dönt, hogy elhagyja a Ködhegységet és veszélyes útra indul, amely Barad-dur tömlöcéből az erdei tündék birodalmába, Mirkwoodba vezet.

Ahhoz, hogy túlélje a Középföldön át vezető út veszélyeit, Gollamnak lopakodnia és másznia kell, továbbá minden ravaszságára szüksége lesz. Eközben hobbit-önmagával, Szméagollal is meg kell küzdenie. A játékosokon múlik, hogy a fontos döntések meghozatalakor Gollam legyen-e a főnök, vagy inkább hagyják, hogy Szméagol vegye át az irányítást. Gollam találkozik a könyvekből jól ismert karakterekkel és néhány új arccal is.”

A The Lord of the Rings: Gollum (ha nem lesz probléma a következő néhány hónap során) szeptember elsején fog megjelenni, de nem mindegyik platformra. Ha minden a terv szerint halad, a PlayStation 5, az Xbox Series, a PC (Steam), a PlayStation 4 és az Xbox One kapja meg. A kivételt a Nintendo Switch képezi. A Nacon úgy tervezi, hogy még idén ki fogja hozni a nagy N hybrid platformjára a portot. (Itt értelemszerűen grafikailag áldozatot kell hozni, csak ne vigyék túlzásba; a WRC legújabb részénél ezt ugyanis elkövették.)

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu