Kiszivárgott volna a PlayStation macskás játék, a Stray megjelenési dátuma az interneten?

A PlayStation adatbázisának frissítése során kiszivároghatott a Stray című macskás kalandjáték megjelenési dátuma, amely szerint a játék idén júliusban jelenik meg.

 

A BlueTwelve Studio hullámokat vert a PlayStations rajongók körében, amikor a fejlesztő felfedte a Stray 2020-as megjelenését, amely egy sci-fi/cyberpunk világban egy macskát irányító kalandjáték lesz. Bár a Stray a két évvel ezelőtti első leleplezés óta számos késedelmet szenvedett, a kiadó Annapurna Interactive korábban megnyugtatta a rajongókat, hogy a játék megjelenése még valamikor idén esedékes, a legújabb hírek szerint a játék megjelenése idén nyáron esedékes. Most a PlayStation belső adatbázisának egy új frissítéséből kiderülhetett a várva várt játék végleges megjelenési dátuma.

A PlayStation konzol-exkluzív címként megjelenő Stray a robotok és a fejlett technológia világába veti be a játékosokat, akik a játék stilizált világában szőrös macskaként kalandozhatnak. A különböző feladatok elvégzéséhez egy drónnal társulva a játékosok a városban bolyonganak, rejtvényeket oldanak meg, és elkerülnek leendő ragadozókat, miközben a játék gyakran kihasználja főhősének kisebb méretét, hogy olyan egyedi rejtvényeket hozzon létre, mint a légcsatornákon való átkúszás és a városon való átkelés. Most, hogy a játék megjelenési ablakával kapcsolatban pletykák keringenek, a PlayStation adatbázisából úgy tűnik, hogy a játék már csak néhány hónap múlva érkezik.

A PlayStation adatbázisának frissítése, amelyről a népszerű PlayStation-tartalomgyűjtő PlayStation Game Size számolt be a Twitteren, azt mutatja, hogy a Stray megjelenési dátuma végül ez év július 19-én lesz, és a megjelenés ideje reggel 8 órakor lesz. Bár a fiók sietett emlékeztetni az izgatott rajongókat, hogy a dátum csak egy helyőrző lehet a PlayStation adatbázisában, a júliusi dátum egybevágna a pletykált 2022 nyári megjelenési ablakkal, miután a Sony korábban megerősítette, hogy a játék késik a „2022 eleji” megjelenési ablakból.

A Stray megjelenése a nyári hónapokban jönne egy olyan időszakban, amikor a Sony viszonylag csendes a nagy kiadási fronton, mivel a platform számos legnagyobb, jelenleg megerősített közelgő dátuma az év későbbi szakaszára esik. Míg az ősz több olyan nagy címnek ad otthont, mint a Sonic Frontiers és a Call of Duty: Modern Warfare 2, addig a nyári hónapokban történő megjelenés a Stray egyedi stílusú kalandjátékát helyezi reflektorfénybe, anélkül, hogy sok nagy kiadvány lenne mellette.

Bár úgy tűnik, hogy a Stray jó úton halad afelé, hogy végre felfedje a régóta várt megjelenési dátumot, a macskajátéknak rögös utat kellett bejárnia a célba érésig. A 2020 nyarán történt kezdeti leleplezést követően a játék eredeti, 2021 októberi megjelenési ablakát 2022-re tolták vissza, majd a korábban említett 2022 eleji megjelenésről további késések következtek. A Stray a közel két évig tartó fejlesztés során számos kudarcot szenvedett, de a megerősített megjelenési dátum valószínűleg azt jelenti, hogy a rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy elmerülhessenek a cyberpunk világában az imádnivaló macskák szemszögéből.

A Stray a tervek szerint július 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és PS5-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu