Törölték volna a Gotham Knights orosz változatát?!

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, az orosz nyelvi opciókat a Gotham Knights többi változatából is eltávolítják.

 

 

A The Happy Warriornak nyilatkozó források szerint a Warner Bros. úgy döntött, hogy kivonja a Gotham Knights-ot az orosz területeken történő értékesítésből. A játék, amelyet orosz feliratozással, valamint szinkronizált orosz hangokkal láttak volna el, többé nem fogja tartalmazni ezt a nyelvi támogatást, még a játék más verzióiban sem.

A Gotham Knights oldal orosz verziója, amely még mindig megtekinthető az archive.org-on, most 404-es hibát jelenít meg, ha belépünk rá.

Ha az orosz verziót valóban felfüggesztették, akkor ezzel a Warner Bros lenne a legújabb játékgyártó cég, amely az Ukrajnában zajló háborút követően kivonja egy címét az orosz területeken történő értékesítésből.

A hónap elején jelentették be, hogy a Gotham Knights már nem jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

A Warner Bros. közleményében ez állt: „Felhívjuk a figyelmet, hogy a játékosok számára a lehető legjobb játékélmény biztosítása érdekében a játék PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re jelenik meg, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra nem lesz elérhető”.

A Gotham Knights fejlesztését a WB Games Montreal végzi, a kreatív igazgató Patrick Redding vezetésével, aki korábban a Splinter Cell címek, a Conviction és a Blacklist rendezője volt.

Eredetileg tavalyra tervezték a megjelenést, mielőtt elhalasztották volna, hogy „több idő álljon rendelkezésre, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a játékosoknak”.

A Gotham Knights kooperatív játékként is játszható, és annak ellenére, hogy a játék PSN-oldalának frissítése szerint a játék négy játékost is támogathat, úgy tűnik, egyelőre csak két játékos játszhat benne.

Nightwing, Robin, Batgirl és Red Hood is választható, de az nem világos, hogy bizonyos küldetésekhez szükség van-e bizonyos karakterekre.

Forrás: The Happy Warrior

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu