A The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution PlayStation VR, PlayStation VR2 verziókkal egészül ki [VIDEO]

A Skydance Interactive és a Skybound Entertainment kiadja a The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retributiont PlayStation VR-ra és PlayStation VR2-re is – jelentették be a vállalatok.

 

A PlayStation VR és a korábban bejelentett PC VR és Meta Quest 2 változatok 2022-ben jelennek meg. A PlayStation VR2 megjelenési dátumát még nem erősítették meg.

 

Íme egy áttekintés a játékról, a Skydance Interactive segítségével:

„A Skydance Media részlegéhez tartozó Skydance Interactive fejlesztőcsapata nagy örömmel csatlakozik a PlayStationhöz a virtuális valóság következő generációjának élvonalában, amely a továbbfejlesztett látvány és a haptikus érzékelés támogatása révén műfaji szinten meghatározó elmélyülést nyújt.

A The Walking Dead: Saints & Sinners-t intuitív, fizika alapú harcai, eredeti története és magával ragadó túlélő harcrendszere miatt dicsérték, és 2020 májusi megjelenésekor a legtöbbet letöltött PlayStation VR-játék volt. A Chapter 2: Retribution az eredeti cím történetének folytatásaként szolgál, és az horrorisztikus utazást PlayStation VR-on folytató játékosok újra a Tourist szerepébe bújva egyes szám, első személyben, egy virtuális valóságban élhetik majd át.

A The Walking Dead univerzumában játszódó új, izgalmas kaland, a felfedezésre váró kiterjedt világ, a továbbfejlesztett látványvilág és a haptikus érzékeléssel ellátott zsigeri harcok révén a PlayStation VR 2-n a visszatérő játékosok és az újonnan érkezők valóban átérzik majd döntéseik súlyát, ahogy a túlélés érdekében zsigeri döntésekkel kell szembenézniük, és új kihívásokkal és fenyegetésekkel kell szembenézniük, amelyek az útjukba állnak.

Az új trailert itt lehet megnézni:

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu