The Walking Dead Daryl spinoff: egyre komolyabb zűrök a sorozat körül?!

MOZI HÍREK – Melissa McBride elvesztése mellett a The Walking Dead Daryl spinoffjától a TWD showrunnerje, Angela Kang is távozott.

 

 

Miután Melissa McBride távozott a Carol/Daryl The Walking Dead spinoff-sorozatból, úgy tűnik, hogy további változások is történtek a szériával kapcsolatban, ugyanis Angela Kang a várakozásokkal ellentétben nem lesz többé showrunner. Helyette David Zabel, aki leginkább a Vészhelyzet (ER) című orvosi dráma producereként ismert, veszi át az új sorozat irányítását, amely jelenleg egyszerűen Daryl néven fut Norman Reedus karakterére utalva.

A sorozat az elmúlt héten elvesztette a főszereplőinek felét, és most úgy tűnik, showrunnert is váltott…

Az új Walking Dead-spinoffnak nem volt könnyű dolga az utóbbi időben, és miután hónapokig Daryl és Carol történetének folytatásaként ugratta és reklámozta a sorozatot, az elmúlt héten elvesztette a főszereplőinek felét, és most úgy tűnik, showrunnert is váltott. Bár Kang most már nem vállalja ezt a szerepét az új sorozatban, de executive producerként továbbra is marad a szériánál, amelyet idén nyáron Európában forgatnak majd, és 2023-as premierrel tervezik.

A The Walking Dead fő sorozata idén ősszel ér a csúcspontjához, a 11. évad utolsó részével a zombisaga lezárul, alig pár évvel azután, hogy a készítő Robert Kirkman váratlanul véget vetett az alapjául szolgáló képregénysorozatnak. Bár voltak olyan időszakok, amikor a sorozatot kritizálták, hogy túlságosan elhúzza a történetszálakat, és „zombis szappanoperává” vált, az utolsó évad igazán felpörgött, és visszahozott valamit abból, ami a The Walking Deadet az első évadokban nagyszerűvé tette. Annak ellenére, hogy a zászlóshajó-sorozat befejeződött, még sok minden vár ránk a The Walking Dead világából.

Bár voltak olyan időszakok, amikor a sorozatot kritizálták, hogy túlságosan elhúzza a történetszálakat, és „zombis szappanoperává” vált, az utolsó évad igazán felpörgött.

A The Walking Dead univerzuma évek óta bővül a folyamatos Fear The Walking Dead sorozattal és a rövid, két évados spinoffal, a Walking Dead: World Beyonddal, amely azzal zárult, hogy egy franciaországi laboratóriumban kiderült, pontosan mi okozta a zombiapokalipszist. Miközben ez potenciálisan előkészíti a spinoffot, amely most Darylt követi majd az Egyesült Államokból Európába, más melléksorozatok is készülnek.

Idén nyáron érkezik a Tales of the Walking Dead, amely a franchise ismerős világában és környékén játszódó önálló történetekből álló sorozat lesz. Az ígéretek szerint ebben a sorozatban is feltűnnek majd ismerős arcok a múltból, és bár a történetek önmagukban is érthetőek lesznek, várhatóan mindegyik beleillik majd a The Walking Dead fő sorozatának ismert átfogó narratívájába.

Emellett jövőre Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan is visszatérnek Negan és Maggie szerepébe az Isle of the Dead című sorozatban. Ez talán a sorozat legjobban várt spinoffja: az egykori ellenségek egy zombiktól hemzsegő Manhattanen találkoznak majd hat epizód erejéig.

Forrás: Entretenimiento.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu