„Az agyam rövidzárlatot kapott” – mondta a The Walking Dead sztárja a végső jelenet forgatása után [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Walking Dead még idén véget ér, és nemrég befejeződött a zászlóshajó sorozat utolsó forgatása.

 

 

Tizenkét év alatt a The Walking Deadben sokan jöttek és mentek, de mindvégig volt egy ember, aki a kezdetektől fogva a keserű végig elkísérte a sorozatot: Norman Reedus. Melissa McBride mellett Reedus az egyetlen eredeti szereplő, aki mind a 11 évadot túlélte, így nem meglepő, hogy a színészre hárult a feladat, hogy szívhez szóló beszédet mondjon a stábnak a sikeres horrorsorozat utolsó jelenetének forgatása után.

„Ez annyira szürreális” – kezdte Reedus a TMZ által megosztott klipben. „Valaki nemrég tanított nekem egy idézetet, és ez a következő: >>Megéri-e a lé a facsarást?<<„

„A Walking Dead lé mindig is megérte a facsarást, bármilyen perverznek is hangzik. Igazán megtisztelő volt.”

Miközben Reedus beszélt, McBride látható, amint Greg Nicotero rendezőt ölelgeti, aki saját szavaival elmondta, mennyire áldottnak érzi magát, hogy részese lehetett a produkciónak. Bár egyértelműen érzelmes időszak ez azok számára, akik már olyan régóta részesei a The Walking Dead történetének, nem szabad elfelejtenünk, hogy készülőben van egy spin-off sorozat, amelyben Reedus és McBride is szerepel Daryl és Carol karaktereiként, így nem kell már sokáig várni arra, hogy a párost újra láthassuk a zombiktól hemzsegő világban.

Néhány nappal ezelőtt Reedust egy videóban láthattuk Nicoteróval, amikor bejelentették, hogy a sorozat befejeződött. Érzelmesnek és túlterheltnek tűnő Nicotero az Instagram-posztjában azt írta: „Itt vagyunk, az utolsó nap. 12 év. Emlékeztek, hogy csecsemők voltunk, amikor elkezdtük ezt a sorozatot, rövid hajjal? Nehéz, de 12 óra múlva a világ egy másik hely lesz.” Reedus hozzátette:

„Köszönök mindent, igazi öröm volt. Azt hiszem, az agyam most rövidzárlatot kapott, nem is tudom felfogni.”

Akik még mindig nem tudnak betelni a The Walking Deaddel, azoknak sem kell félniük, hiszen Robert Kirkman univerzumából még sok minden érkezik majd, többek között a Tales of the Walking Dead idén nyáron, amely a franchise-ban és annak környezetében játszódó egyéni történeteket veszi majd sorra, és közben néhány ismerős arc is visszatér.

Nemrég jelentették be, hogy Samantha Morton visszatér, hogy az új sorozat egyik epizódjában újra eljátssza Alpha szerepét. Azoknak, akik kitartottak a zászlóshajó sorozat mellett, nem kell emlékeztetni őket arra, hogy Alpha volt a Suttogók vezetője, egy csoport, amely Daryl és a többi túlélő csoportjával került szembe, akit végül Negan ölt meg a 10. évadban. Az ő visszatérése a Tales of the Walking Dead című sorozatban jó példát ad arra, hogy milyen bővülő történeteket mesélnek majd el a sorozatban.

Emellett tudjuk, hogy a közeljövőben legalább két másik spin-off is érkezik a Carol és Daryl-sorozattal, valamint a Negan és Maggie főszereplésével készülő Isle of The Dead sorozat. A The Walking Dead következő etapjai körül azonban a legnagyobb kérdés még mindig az körül forog, hogy láthatjuk-e valaha a Rick Grimes-filmet, vagy filmeket, amelyeket már oly régóta ígérnek. Egyelőre még mindig nincs garancia arra, hogy ez valaha is megtörténik.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu