The Sandman: itt a teaser és egy hatalmas Star Wars színészlegenda csatlakozott a Netflix dark fantasy sorozatához! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Egy óriási névre derült fény a The Sandman című film Merv Pumpkinhead hangjaként a nyári Netflixes streaming debütálás előtt.

 

Végre kőbe vésett megjelenési dátummal rendelkezik a The Sandman a Netflixen. A Netflix Geeked Week rendezvényén Neil Gaiman, Allan Heinberg és a The Sandman szereplői megjelentek egy panelbeszélgetésen a sorozatról, és bemutattak egy teljesen új teaser trailert. Bejelentették a hivatalos premierdátumot is, amely megerősíti, hogy a sorozat 2022. augusztus 5-től világszerte streamelni kezd a Netflixen. Az új teaser alább megtekinthető.

A The Sandman a díjnyertes DC képregénysorozaton alapul, amelyet Neil Gaiman írt. A leírás szerint „a mítoszok és a sötét fantázia gazdag, karakterközpontú keveréke, amely tíz epizódon keresztül szövődik egybe”, és a címszereplő karaktert követi számos kalandjában. A sorozatot Gailman, a showrunner Allan Heinberg és David S. Goyer fejlesztette és vezette. A Warner Bros. Television gyártotta.

 

A The Sandman hivatalos bemutatkozóját alább olvashatjátok.

 

„Amikor a Sandmant, azaz Álmot (Tom Sturridge) – a hatalmas kozmikus lényt, aki minden álmunk felett rendelkezik – váratlanul elfogják és több mint egy évszázadon át fogva tartják, különböző világokon és idősíkokon kell keresztülutaznia, hogy helyrehozza a káoszt, amit a távolléte okozott.”

 

Mark Hamill csatlakozik a szereplőgárdához Merv Pumpkinhead szerepében

 

A Geeked Week-en azt is bejelentették, hogy nem más, mint a legendás Star Wars színész és többek között Batman Jokerének szinkronhangja: Mark Hamill lesz Merv Pumpkinhead hangja a sorozatban. Ő egy olyan összetett szereplőgárdába érkezik, amelyben Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste is szerepel, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (korábbi nevén „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young és Razane Jammal.

„Megnézed az első epizódot, és azt gondolod: „Ó, értem én ezt a dolgot: olyan, mint a Downton Abbey, csak mágiával” – mondta Gaiman az elkövetkezendőkről, és elárulta, hogy szándékukban áll aláásni a rajongók elvárásait. „Aztán a 2. epizódra, amikor találkozol Gregoryval, a vízköpővel az Álmodozásban, azon fogsz tűnődni, hogy ‘Mi a fene ez?’. Az 5. epizód nagyjából annyira sötét és traumatikus, amennyire csak lehet, aztán ott van a 6. epizód, ami valószínűleg a legjobban érzi magát az összes epizód közül. Ha nem tetszett a Game of Thrones egyik epizódja, akkor valószínűleg a Game of Thrones egyetlen másik epizódja sem fog tetszeni. A Sandman esetében minden a meglepetésekről szól. Az egész arról szól, hogy újra feltalálja magát. Az egész arról szól, hogy olyan utazásra visz, amin még nem voltál.”

Gaiman arra is utalt, hogy a sorozat továbbra is hordozni fogja a Sandman hangulatát, amikor megjegyezte: „Olyan feelingje van, mint a Sandmannek. Nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy a tévénézőknek tetszeni fog – bár remélem, hogy tetszeni fog -, de gyanítom, hogy ha szereted a Sandmant, és szeretnéd a képernyőn látni, akkor ez tetszeni fog (szerintem Tom Sturridge is sztár lesz, miután a Sandman első évada kiesik).”

A The Sandman 2022. augusztus 5-én indul a Netflixen. A sorozatot a Netflix.com oldalon lehet megnézni.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu