Kitudódott Kojima horrorjátékának neve és főszereplője?

Miközben a Death Stranding második része is készül a Kojima Productionsnél, úgy tűnik, hogy talán megismertük, hogy milyen Xbox-projektről lehet szó a japán csapat környékén.

 

Kojima Hideo korábban is próbálkozott a horror műfajjal. 2014-ben ennek volt eredménye a PlayStation Store-on felbukkanó (és azóta sajnos eltűnt) P.T., ami a nagy falat, a Silent Hills felvezetéseképp szolgált. Ezen dolgozott Guillermo del Toro is, és Norman Reedus is a projekt része volt… de a Konamival összekülönbözött a japán géniusz, így egyrészt a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain befejezetlenül jött ki, másrészt a Silent Hillsnek is befellegzett.

Kojima ezután a Sony segítségével újraalapította a Kojima Productionst, és meg is született a Death Stranding, amin del Toro nem, Reedus viszont dolgozott. De eközben hallottunk már olyasmit, hogy valamilyen Xboxos projekt is készül a japán stúdióban. Ez lehet az, amiről Tom Henderson (aki mostanában szinte mindenről szivárogtat, és ez nem túlzás…) beszélt a minap…

Szóval Kojimának állítólag van egy projektje, ami Overdose néven futhat. Ennek főszereplője Margaret Qualley lehet. A Death Strandingből ismerhetjük őt, hiszen ott Mama karakterét formálta meg. Henderson valamilyen rövid teaser videót láthatott, amiben felbukkant Qualley karaktere (és ő nem fog kötődni a Death Stranding-univerzumhoz). Ő egy sötét folyosón átmegy, majd jön egy hirtelen ijesztés, majd a játék címe bukkant fel ezután. Külső nézetből láthatjuk Qualley karakterét, de a pletykák szerint belső nézetes játékról van szó.

Kojima nemrég Geoff Keighley-vel beszélgetett a Zoomon, így nem kizárt, hogy a Summer Game Festen felbukkanhat a még meg nem erősített projekt, és ugye hallottuk már, hogy a Microsoft lehet a kiadója talán az Overdose-nak, így nem kizárt az sem, hogy az Xbox/Bethesda E3-helyettesítő közvetítésen jön a bejelentés ezzel kapcsolatban. Ha már van egy teaser trailer, akkor sokat biztosan nem kell várnunk.

Azért a végén megemlítenénk a szokásost: mindez még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu