Megjelent a Tour De France 2022 és a Pro Cycling Manager 2022 [VIDEO]

A Nacon és a Cyanide Studio két kerékpáros szimulációs játékáról is közölte, hogy megjelent (igaz, csak egyikük rendelkezik konzolos verziókkal, a másikuk pedig viszonylag hosszú ideje megjelenő játékadaptációnak tekinthető).

 

A Pro Cycling Manager 2022-ben a sportigazgató bőrébe bújhatunk. Ez a játék a kerékpársport-szimuláció, a menedzsment és a valós idejű versenyzés keverékét kínálja. A játékosoknak a ranglisták élére kell vezetniük csapataikat, és az idei menedzserkedés számos újdonságot is magával hozott. A valósághűbb versenyzőgeneráló rendszertől és az új mesterséges intelligencia-viselkedésmódoktól kezdve az új tehetségfelismerő rendszerig és a továbbfejlesztett kezelőfelületig a játékosoknak 260 verseny, 680 szakasz és 70 csapat áll rendelkezésükre, és ennek kivitelezésében hatalmas szerepe volt a Cyanide 20 éves tapasztalatának is. A lenti első videó ezt a játékot mutatja be.

A Tour de France 2022-ben pedig megtalálhatjuk a helyünket a mezőnyben. Ez is egy kerékpáros szimuláció, ami lehetőséget kínál a komoly biciklisek számára, hogy megtapasztalják az idei Tour de France mind a 21 új hivatalos szakaszát. Olyan új csapatok csatlakoznak a mezőnyhöz, mint az Eolo-Kometa Cycling Team, a Caja Rural-Seguros RGA és az Uno-X Pro Cycling. Egy új klasszikus, a La Primavera Classic a játékban elérhető 91 szakasz között megtalálható. A verseny során bekövetkező balesetek, a felkészülési rendszer és a macskakövesnek is nevezhető szektorok révén a realizmus további erősödésen esett át. Érkezett egy új játékmód is a játékosoknak: ez a Race of the Moment, és ennek segítségével minden héten összemérhetik eredményeiket egymással, hogy a világranglista élmezőnyébe fel tudjanak jutni. A lenti második videó pedig ezzel a játékkal foglalkozik.

A Pro Cycling Manager 2022-t ne keressük egyik konzolgeneráción sem, ugyanis ez egy PC-exkluzív cím. Ezzel szemben a Tour De France 2022 lényegében a Nintendo Switchet hagyta csak ki, ugyanis PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu