Nem szeptemberben fog megjelenni a God of War: Ragnarok?

Kratos és Atreus történetének folytatásával kapcsolatban újabb pletyka merült fel.

 

Eddig olyasmit hallottunk, hogy a PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készülő God of War: Ragnarok talán szeptemberben fog eljutni a boltokba és a PlayStation Store-ra, ugyanis a játékhoz köthető merchandise (pólók, sapkák, ilyesmi…) is akkortájt érkezhet meg (ezekről írtunk korábban). Erről jobb lesz lemondani, ugyanis egy igencsak megbízható site és annak szerzője közölte, hogy kicsit később jön csak a 2018-ban PlayStation 4-re, aztán nemrég PC-re megjelent God of War folytatása…

A Bloombergnek író Jason Schreier szerint a God of War folytatása, amit 2020-ban jelentett be a Sony (eredetileg csak PlayStation 5-re!), többször el lett halasztva, és nem csak nyilvánosan, hanem a cégen belül is, ugyanis a fejlesztők, a Sony Interactive Entertainment (vagy PlayStation Studios…?) Santa Monica is küszködött a pandémiával, és az abból adódó fejlesztési kihívásokkal. Az idei év során a Sony valóban szeptemberre tervezte a megjelenést, de nemrég rakta hátrébb a naptárban… novemberre! Ez a PlayStation adatbázisában is felbukkant.

Állítólag a hónap során jön a bejelentés arról, hogy mikor is fog megjelenni a játék, és akkor talán már végre komolyabb játékmenetet bemutatót is kaphatnánk az új God of Warból, mert a Sony bizony még ezzel is adós, így ebben a tekintetben Kratos és fia elég erős lemaradásban van, és emiatt nem értjük, hogy miért nem lehetne egy kicsit átláthatóbb hozzáállást alkalmazni. Lehet, hogy a PlayStation 4 átirat adott

Kratos és Atreus együtt az északi mitológia kilenc világába merészkednek, hogy válaszokat keressenek, miközben az asgardi erők háborúra készülnek. Útközben lenyűgöző, mitikus tájakat fedeznek fel, szövetségeseket gyűjtenek a birodalmak minden részéből, és félelmetes ellenségekkel néznek szembe az északi istenek és szörnyek formájában. Ahogy a Ragnarök fenyegetése egyre közelebb jut hozzájuk, Kratosnak és Atreusnak választaniuk kell majd családjuk és a világok biztonsága között… szóval a skandináv mitológia világvége elkerülhetetlen lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu