Overwatch 2: élnek már a béta feliratkozások

Az Activision Blizzard megerősítette, hogy az Overwatch 2 zárt bétatesztjére való jelentkezés már él, a tesztelés több platformra és PC-re is kiterjed.

 

Az Activision Blizzard először 2019-ben erősítette meg az Overwatch 2-t, és azóta az Overwatch-rajongók már nagyon várják, hogy milyen változások jönnek a közelgő folytatással. Az eredeti játék rajongói és az új játékosok is jelentkezhetnek már most az Overwatch 2 bétájára, hiszen a regisztráció már él.

Az Overwatch 2 több tesztelési fázison is átesett a játékmenet optimalizálása és a hősök egyre bővülő listájának kiegyensúlyozása érdekében a megjelenés előtt, legutóbb a májusban lezárult bétán. Bár a jelentkezések már élnek egy újabb közelgő bétára, az Overwatch 2 PvE játékmódjait váró Overwatch-rajongóknak a jövő évig kell várniuk az élmény többi részére.

A Blizzard megerősítette, hogy az Overwatch 2 bétája június 28-án kezdődik, és az Activision Blizzard minden platformról gyűjti a játékosokat a zárt bétában való részvételre. Az Overwatch 2 bétára való regisztrációval a játékosok nemcsak a játék béta buildjéhez juthatnak hozzá, hanem először játszhatnak az Overwatch 2 Junker Queenjeként egy eddig nem játszható pályán. Ahhoz, hogy az Overwatch rajongók jelentkezhessenek az Overwatch 2 bétára, be kell jelentkezniük a Battle Net adataikkal, mielőtt kiválasztják a kívánt platformot, hogy felvegyék őket a listára.

A béta nem egyszerűen csak PC-re korlátozódik, mivel az Activision Blizzard először nyitotta meg az Overwatch 2 legújabb tesztelési fázisát a konzolos játékosok előtt, ezzel is bővítve a potenciális közönséget. Az Overwatch 2 egyik új hősét az Xbox és a Bethesda bemutatója során erősítették meg a Summer Game Fest alatt, amikor a Junker Queen-t leplezték le, míg Sojourn-t már korábbi trailerekben is kiemelték, és a legutóbbi bétában is játszható volt. Az Overwatch 2 megerősítette, hogy a Junker Queen és Sojourn is játszható lesz a közelgő zárt béta során, így a játékosok legalább két új hőssel játszhatnak.

A Junker Queen és Sojourn mellett az eredeti címből már ismert Overwatch-hősök is visszatérnek, akik az Overwatch 2-ben néhány változtatással térnek vissza, például Doomfist tankká válik, Roadhog ultimate képességét pedig átdolgozták. Sok Overwatch-rajongó lelkesedését fejezte ki a legújabb bétával kapcsolatban az októberi korai hozzáférésű PvP megjelenése előtt, míg mások egyszerűen csak megtapsolták az Activision Blizzardot, amiért ingyenessé tette az Overwatch 2 PvP-jét. Mivel az Overwatch 2 bétára való regisztrációhoz Battle Net bejelentkezés szükséges, valószínű, hogy a rajongóknak több fiókra lesz szükségük ahhoz, hogy több platformon is kipróbálhassák a folytatást.

Az Overwatch 2 fejlesztés alatt áll PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu