Az Obi-Wan Kenobi rendezője a második évadról: „Több történetet kell még elmesélni”

Az Obi-Wan Kenobinak még egy epizódja van hátra, de Deborah Chow számára ez nem jelenti azt, hogy ezzel vége a Jedi történetének.

 

Az Obi-Wan Kenobi már majdnem a Disney+ végére ért, de Deborah Chow rendezőnő szerint „van még több történet, amit el kell mesélni”, és ez akár a sorozat második évadához is vezethet. Sokáig tartott, amíg Ewan McGregor visszatért a Star Wars-franchise-ba a Jedi-mester szerepében, de mivel az Obi-Wan Kenobi-t limitált szériaként reklámozták, amelynek pontos története van, úgy tűnt, hogy a visszatérés rövid életű lesz. Chow azonban utalt rá, hogy mivel a sorozat vége és a Star Wars: Egy új remény között tíz év telt el, lehet, hogy ez még nem Kenobi útjának a vége. Ezt a RadioTimes.com-nak nyilatkozta:

„Tudod, mindig is úgy képzeltük el, hogy ez egy limitált sorozat lesz. Tehát nem egy hétről-hétre kalandozó történetről van szó. Ez egy nagy történet, aminek van eleje, közepe és vége. Úgyhogy azt hiszem, ez a történet nagyon is úgy volt kitalálva, hogy önállóan is megállja a helyét. Úgy értem, természetesen több történetet is el lehetne mesélni. Nyilván van még 10 év, mielőtt eljutunk a [Star Wars:] Egy új reményhez, és egy olyan karakterrel, mint Obi-Wan Kenobi, szerintem már az is érdekes, ahogy néha a homokon lovagol. Szóval, ki tudja? Nehéz most megmondani, de nem ez volt a szándék. Őszintén szólva, jelenleg az egyetlen dolog, amire gondolok, az a nyaralás. Még nem jutottam el oda. Még el sem tudom képzelni. Csak előbb ténylegesen be kell fejeznem a műsort, hogy eljussak oda”.

 

Hayden Christensen visszatérése Darth Vader szerepében fontos volt a sorozat számára

 

Ha már szóba került Ewan McGregor visszatérése a Star Wars-franchise-ba, a visszatérése talán nem sikerült volna ilyen jól, ha nem Darth Vader lett volna a történet főgonosza. Hayden Christensen újra Vader szerepében, illetve Anakin Skywalkerként néhány flashback szekvenciában megvadította a rajongókat. Ez meglepetésként érte a színészt, akit rengeteg kritika ért az előzményfilmek miatt, de tékozló fiúként fogadták vissza. Korábban így nyilatkozott:

„Nagyon sok kedves üzenetet kaptam az emberektől, barátoktól, akik támogatásukat fejezték ki. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy visszatérhettem ehhez a karakterhez, és éreztem a rajongók támogatását. Ez óriási jelentőséggel bír számomra, és végső soron ez az oka annak, hogy visszatérhetünk és megcsinálhatjuk mindezt. Szóval igen, nagyon nagyra értékelem az érzéseiket.”

Obi-Wan Kenobi debütálása óta Christensen arról beszélt, hogy szívesen újra eljátszaná a szerepét, és esetleg még saját sorozatot is kapna. Bár korábban voltak homályos tervek egy Darth Vader-filmről, ez , akárcsak az eredeti terv Kenobival, a Solo: Egy Star Wars-történet csalódása után elmaradt. Azonban tagadhatatlan, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozat felkavarta valamit a rajongói bázisban, és mindannyian tudjuk, mi történik, ha ez bekövetkezik. Már csak egy epizód van hátra a sorozatból, így talán nem kell már sokáig várni arra, hogy mindkét színész jövőjéről hírt kapjunk a Star Wars-franchise-ban.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu