Befellegzett a Skull & Bones PlayStation 4-es és Xbox One-os portjainak?

Csendben ugyanaz történhet a több éve bejelentett, de szintén hosszú ideje nem mutatott Skull & Bones-szal mint amit nemrég megejtett a Gotham Knights is.

 

Ott ugyanis az volt a helyzet, hogy a Warner Bros. Montréal játéka megkapta a korhatár-besorolásos értékeléseket… de kimaradt a PlayStation 4-es és Xbox One-os változat. Aztán nem sokkal később a Warner megerősítette: bizony csak PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re készül a játék! A történelem pedig általában meg szokta ismételni önmagát, és a Warner példájából kiindulva a Ubisoft is hasonló lépésre juthatott.

A TwistedVoxelen írtak arról, hogy a Ubisoft szingapúri, szexuális zaklatások által is érintett stúdiójában évek óta készülő és legalább egy rebooton átesett Skull & Bones kiértékelést kapott Brazíliában PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, illetve Google Stadiára (ami eleinte érthetetlen, hiszen a Google játékstreamelő szolgáltatása csak idő kérdése, hogy bekrepál, mert már külsősöknek is kínálja a cég a technológiát…). PlayStation 4-re és Xbox One-ra nem! Ausztráliában és Dél-Koreában PC-re, vagy meg nem határozott platformokra történt az értékelés.

Az E3 idén bár elmaradt, de sok kiadó erre a hétre időzített sok bejelentést, továbbá a Microsoft megtartotta az Xbox/Bethesda rendezvényét, ám a Ubisoft kihagyta az egészet, úgyhogy hamarosan a francia kiadónak kell egy Ubisoft Forward rendezvénnyel készülnie, ugyanis a Skull & Bones elvileg ebben az üzleti évben meg kell, hogy jelenjen. Azaz: 2023 márciusának végére már a játékosok kezei közé kell jutnia a játéknak. Akkor nemsokára el kell indítani a marketinget!

Úgyhogy ha nem jön még egy halasztás (ezt sosem tudhatjuk, mert ez a játék is olyan szürke szamár a ködben mint a Beyond Good & Evil 2), a Skull & Bones 2023 márciusának végére meg fog jelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re és Google Stadiára, a PlayStation 4/Xbox One páros pedig itt is hátra lesz hagyva.

Forrás: PSL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu