Két játékban is felbukkant PC-n a The Last of Us a rajongók jóvoltából [VIDEO]

Az egyik megoldás hihetetlen módon két Sony IP-t hoz össze egymással, egy másik opció pedig ennél visszafogottabb, de hasonlóan kreatív.

 

Az első a PC-re is megjelent God of Warhoz készült mod, ahol Kratost és Atreust lecserélték Joelre és Ellie-re, továbbá „az idegen” (The Stranger) karakter helyét is átvette valaki (David a Naughty Dog játékából), így az OmegaFantasy által készített modban már az elején egy eléggé durva harc kerekedik ki, és mivel a The Last of Us maga sem ódzkodik a brutalitástól, a két IP-t nem olyan nehéz egymáshoz kötni (igaz, az északi mitológia a Sony Interactive Entertainment/PlayStation Studios Santa Monica alkotásában már kissé idegenül hatna a posztapokaliptikus TLoU-ra…).

Erre aztán felfigyelt Cory Barlog, a 2018-as God of War rendezője is: a Twitteren megosztotta a videót, és brilliánsnak tartja az egészet. Neki tetszett, és erre aztán a mod készítője is reflektált: reméli, hogy Barlog nem lesz dühös, amikor meglátja, hogy a többi karaktert kire cserélte le. (A hatalmas szerpentin, Jörmungandr esetében kíváncsiak lennénk a helyettesítőre… vagy ez már túlzottan elborult ötlet lenne?) Az ötlet azért sem rossz, mert a The Last of Us Part I, a 2013-ban PS3-ra kiadott első rész remake-je PlayStation 5-re és PC-re is készül…

De beszéljünk a másik témáról is. Hamarosan jön a Saints Row reboot a Volitiontól, de a stúdió már most kiadta a Boss Factory-t, a karakteralkotót, így mire a játék megjelenik, már meglehet a karakterünk, akivel aztán kaotikus körülményeket teremthetünk, ahogy az a franchise-tól el is várható. Egy The Last of Us-rajongó, RandomGuyOnDaNet90 a Redditen megosztotta, hogy miképp alkotta újra Joelt a Boss Factory segítségével.

Egészen pontosan hozta össze a karaktert. Vágás az orron, pontos a sötét haj és a szakáll, és talán csak a szemöldökök tűnnek jelentősen eltérőnek. A kosztüm sem rossz: zöld póló, piros csíkokkal (igaz, nem olyan elkopott mint a Naughty Dog játékában)…

Forrás: PSL, GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu