Kiszivároghatott a Bayonetta 3 lehetséges megjelenési dátuma?!

A Bayonetta 3 könnyen lehet, hogy az egyik legjobban várt Nintendo Switch játék, amelynek megjelenési dátuma potenciálisan kiszivároghatott az internetre.

 

 

A Bayonetta 2 2014-ben jelent meg; azóta csend honol a franchise háza táján. A Bayonetta 3-at először a 2017-es The Game Awards-on jelentették be, míg az első gameplay trailer a 2021 szeptemberi Nintendo Directen jelent meg. Ott megerősítették a Bayonetta 3 2022-es megjelenési ablakát. A rajongók már egy ideje vágynak a hivatalos megjelenési dátumra, valamint további információkra, egy kiszivárogtató pedig azt állítja, hogy a megjelenés dátuma október 28. lesz.

A szivárgások a forrásukkal élnek és halnak, sok forrás az információik alapján teszi le a névjegyét, sokan mások pedig egyszerűen csak szórakozásból találják ki azokat. Ez az információ egy SyluxHunter2 nevű Twitter-felhasználótól származik, aki csak nemrég tűnt fel, és egyelőre viszonylag kevés követővel rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy a rajongóknak érdemes a Bayonetta 3 információit, mint ahogy minden mást is, óvatosan kezelniük.

Azonban, ahogy arra a Redditor BrandsXavier rámutatott, úgy tűnik, az értesülései megbízhatóak. Ugyanis korrektül elárult néhány tartalmat, valamint a Mario Kart 8 Deluxe bővítményt, a februári Directet és az Advanced Wars késését. A Cyberpunk next-gen frissítését is pontosan kiszivárogtatta, de úgy tűnik, hogy információik nagy része mégiscsak a Nintendóra koncentrálódik.

Azt is meg kell jegyezni, hogy különböző okokból kifolyólag a legtöbb videójáték vagy kedden vagy pénteken jelenik meg. Október 28-a péntekre esik, és bevallottan októberre könnyű tippelni a Bayonetta 3 esetében. Amennyiben a Bayonetta még mindig 2022-ben érkezik, akkor viszonylag hamar kiderül, mennyire volt megbízható ez a szivárogtatás.

Elvégre a rajongók jogosan számíthatnak több információra számos Nintendo játékkal kapcsolatban a nyáron.

A Nintendo ráadásul még nem tartott E3-szintű Directet, és logikus, hogy erre is sor kerülhet valamikor még ősz előtt. Lehet, hogy a hivatalos bemutatkozás elmarad, de sok rajongó számára nem számít, hogy milyen formában látjuk először – az számít, hogy kijön. Így vagy úgy, de a Bayonetta 3 információira már nem kell sokat várnunk.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu