Stuntfest – World Tour: a legőrültebb roncsderbi előzetesétől leesik az állad! [VIDEO]

A Stuntfest – World Tour a tökéletes hitelességre törekszik: olyan mechanikákkal lep meg, ahol a játékosok például kirepülnek az autóikból.

 

 

A THQ Nordicnak van néhány nagy autós címe, de ezúttal egy igazán őrült ajánlattal állt elő: ez a Stuntfest – World Tour. A cég úgy jellemezte új autós címét, mint „az autóversenyzés és az extrém sportok vagány, adrenalintól fűtött kombinációját egy egyedi, célzott kilövési mechanikával”.

A kaszkadőrshowban 18 játékos száll szembe egymással.

A Pow Wow Entertainment által fejlesztett játékban 18 játékos küzd meg egymással egy kaszkadőrshowban különböző játékmódokon keresztül, amelynek egyetlen célja, hogy „tündököljenek a színpadon és a fesztivál győztesei legyenek”. A Stuntfest egy olyan mechanikával lep meg, amelyben a játékosok emberi lövedékké válnak, hogy több száz méterről lőjenek ki járművekből.

A levegőbe érve irányíthatod és manőverezheted a karakteredet, miközben nagy távolságokat repülsz: akadályokba ütközhetsz és rövidebb utakat kereshetsz, megváltoztatva az egyes versenyek menetét, majd végül elérheted az előtted megjelenő következő járművet, hogy folytasd a fergeteges útvonalat.

 

Akadályokba ütközve és utakat levágva

 

A különböző versenymódok, mint például a crash derby vagy a siklóernyős versenyek mellett a homokban pihenhetünk majd, tesztelhetjük reflexeinket és élvezhetjük az akrobatikát barátainkkal. A Stuntfestben lehetőségünk lesz arra is, hogy járműveinket és karakterünket is testre szabjuk.

Bár a THQ Nordic egyelőre nem tűzte ki a konkrét megjelenési dátumot, a Gematsu megosztása szerint a játék várhatóan 2022-ben jelenik meg PC-re a Steamen keresztül. Ha rajongsz a pusztításért és a közúti káoszért, akkor a Wreckfest: Drive Hard mellett erre a címre is igencsak érdemes lesz odafigyelned!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu