Még csak nemrég indult a PS Plus Extra, de már két játékot veszít ebben a hónapban

A PlayStation Plus Extra előfizetőknek tudniuk kell, hogy a tervek szerint még ebben a hónapban két játék is lekerül a szolgáltatásról.

 

A Sony teljesen átalakította PlayStation Plus előfizetési szolgáltatását, és a PlayStation Now-val egyesítve három új szintet hozott létre. Van a PS Plus Essential, ami a PS Plus, ahogy mindig is létezett, és van a PS Plus Extra és a Premium. A PS Plus Extra a normál előfizetés összes előnyét kínálja, plusz a PlayStation Now-n keresztül elérhető játékokkal, míg a PS Plus Premium számos retro játék közül is választhatsz.

A PS Plus Extra játékkínálata másképp működik, mint az ingyenes PS Plus-játékok, amelyeket az előfizetők minden hónapban igénybe vehetnek. A PlayStation Now-hoz hasonlóan a PS Plus Extra játékok is váltakozva állnak rendelkezésre, és az előfizetők nem tarthatnak igényt rájuk, hogy megtartsák őket a gyűjteményükben. Emiatt még ebben a hónapban két játék is elhagyja a PS Plus Extra kínálatát.

A Shadow Warrior 3 július 5-től távozik a PS Plus Extra kínálatából. A Shadow Warrior 3 egy első személyű lövöldözős játék, a népszerű Shadow Warrior-sorozat legújabb része. A Shadow Warrior 3 az első napon PlayStation Now játék volt, és úgy tűnt, hogy a Sony arra használta, hogy tesztelje, hogyan tudna jobban versenyezni az Xbox Game Pass-szal. Ez persze még a PS Plus megújulása előtt történt.

A PS Plus extra játékok július 2022-es listájának elhagyása

  • Shadow Warrior 3 – július 5.
  • Syberia – július 19.

Nem a Shadow Warrior 3 az egyetlen játék, ami 2022 júliusában eltűnik a PS Plus Extra kínálatából. A Syberia szintén kikerül a kínálatból, a törlés dátuma jelenleg július 19. A Syberia egy kalandjáték-sorozat, amely többnyire pozitív értékeléseket kapott, így akit érdekel a műfaj, mindenképpen nézze meg, amíg még elérhető. A PlayStation Plus-előfizetőknek még bőven lesz idejük befejezni a játékot a PS Plus Extrából való július 19-i eltávolításáig.

A Shadow Warrior 3 és a Syberia az egyetlen két játék, amely júliusban távozik a PS Plus Extra szolgáltatásból, de további eltávolítások is vannak a láthatáron. Bár úgy tűnik, hogy a PS Plus Extra előfizetőknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy a PS Plus Extra játékok túlnyomó többségét a közeljövőben bármikor eltávolítják, a Red Dead Redemption sorozatot az év végéig mind eltávolítják. A Red Dead Redemption 2-t szeptember 20-án távolítják el, míg az eredeti Red Dead Redemptiont és annak népszerű önálló kiegészítőjét, a Red Dead Redemptiont: Undead Nightmare október 17-én távolítják el.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu