Destroy All Humans! 2: Reprobed: párosan szép az irtás [VIDEO]

A Black Forest Games játékában nem csak egyedül szabadulhatunk meg az emberiségtől, hanem egy barátunkkal is megtehetjük.

 

A Destroy All Humans! 2 újragondolt változatában helyi kooperatív játékmenetet is találhatunk, így osztott képernyőn egy barátunkkal is meg lehet szabadulni az utunkba álló emberektől. Ez nem rossz ötlet, ugyanis manapság sajnos nincs sok kiemelkedő játék, ami ilyen játékmódot kínál, holott még a PS2 korszakában, tehát két évtizede is nagyon gyakran láthattunk ilyet, hiszen akkoriban az online multiplayer még többnyire csak a PC-re és az Xboxra korlátozódott…

Egy hónapja ezt írtuk a játékról, és az árazással kapcsolatban mondjuk úgy, hogy jó előrejelzésünk volt… „Már most elő lehet rendelni a játékot, ami 40 eurót kóstál. Mire a játék megjelenik, ez már valószínűleg több mint 16 ezer forint lesz a „jobban teljesít”-nek köszönhetően (már most is közel van ahhoz a forint, hogy egy euróért 400 forintot kell fizetni), ám lesz egy Dressed to Skill verzió is 55 euróért (~22 ezer forintért), amivel a megjelenéskor a Skin Packot is megkapjuk, továbbá 2022 utolsó negyedévében (október és december között valamikor) a Challenge Accepted néven futó DLC is a pakk része lesz; PC-n a soundtrack és a művészeti könyv is miénk lehet digitálisan. Az előrendelés (mindegy, melyik verzióra) elérhetővé teszi a multiplayer spin-off játékot, a Destroy All Humans! Clone Carnage-et is.

A Destroy All Humans! 2: Reprobed a THQ Nordic szerint a franchise legsikeresebb részének hiteles remake-je lesz, főszerepben a Crypto (138!) nevű sármos, de gonosz földönkívülivel, aki a fegyverarzenálját öt nagy, nyílt világban fogja alkalmazni: Bay City, Alvion, Takoshima, Tunguska, illetve a Hold. A hatvanas években játszódik a játék, így a hippik, a KGB, és más egyéb veszély is ránk fog leselkedni ebből a korszakból.

A gyorsabb közlekedés érdekében vessük be a jetpacket, de a légdeszka, illetve az UFO is rendelkezésre áll. Ebben is vannak fegyverek dögivel, és a fejlesztők kicsit felújították ezt. Ha bizonyos számú embert rabul ejtünk (itt figyelembe kell venni a „receptet” is, ugyanis nem lehet eltérni attól), új skilleket nyithatunk meg.”

A Destroy All Humans! 2: Reprobed augusztus 30-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu