Lehetséges, hogy Elliot Page váltja Ezra Millert a Villám szerepében?!

MOZI HÍREK – Sok rajongó szerint Elliot Page lenne a tökéletes személy arra, hogy átvegye Barry Allen szerepét a DCEU-ban.

 

 

Elliot Page neve azután merült fel, hogy Ezra Miller hírneve az elmúlt hónapokban komoly károkat szenvedett. Egyik döbbenetes sztori a másik után került a címlapokra, és egyre többen beszéltek, bezsélnek arról, hogy mit jelent mindez a The Flash számára. Jelenleg a szuperhősfilmet már leforgatták, és tekintve Miller kiemelkedő szerepét, nem valószínű, hogy előről kezdenék a munkálatokat. Várhatóan Miller a The Flash megjelenéséig a filmben marad, bár a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Barry Allen szerepét a továbbiakban újra fogják castingolni.

Ha a Warner Bros. végül egy új Barry Allent vezet be a DCEU-ban a The Flash után, ki lenne az a színész?

A rajongók rengeteg időt töltöttek a különböző lehetőségek megvitatásával. Grant Gustin, aki az „Arrowverse” televíziós sorozatváltozatában, a The Flashben alakítja a karaktert, az egyik népszerű választásként merült fel. Az elmúlt napokban, miután a Netflixen megjelent Az Esernyő Akadémia harmadik évada, Elliot Page egy másik népszerű választásként jelent meg a közösségi médiában, mivel sok rajongónak bejött a felvetés.

„Csak szeretném megragadni ezt a pillanatot, hogy elmondjam, Elliot Page remek Barry Allen lenne, ha valaha is szükség lenne, tudod, egy új Flash szereposztására, bármilyen okból” – olvasható az egyik népszerű posztban, amelyet már több ezerszer lájkoltak.

„Elliot Page totál be tudná húzni a Barry Allen-Flash szerepét, amikor Ezrát elkerülhetetlenül kirúgják” – írja valaki más. „Nem igazán látom őt képregényes Flashként, de a Snyder által felállított Flash, ami úgy tűnik, hogy folytatódik az új filmben, teljesen Elliot lehetne”.

„Úgy érzem, hogy néhányan csak azért képzelik Elliot Page-et a Flashnek, mert kedvelik őt, és meg akarnak szabadulni Ezra Millertől. De én őszintén úgy gondolom, hogy ő képes lenne megcsinálni” – mondja egy harmadik rajongó.

Egy másik népszerű tweet így szól: „Láttam, hogy valaki korábban megemlítette, hogy a Flash-t Elliot Paige-ként kellene újracastingolni, és most megszállottja lettem az ötletnek. Nemcsak, hogy egy genderqueer színészt tart a szerepben, de Elliotnak nem idegenek a szuperhősös kiruccanások (X-Men és Az Esernyő Akadémia), és minden szempontból nagyszerű. Szükségem van erre.”

Hogy valóban láthatjuk-e majd Elliot Page-et a Villám szerepében? Mindez egyelőre nem több, mint néhány rajongó vágyálma, ám az biztos, hogy Ezra Miller szénája nem áll túl jól a DCEU-ban (sem), így elég valószínűnek tűnik, hogy le fogják cserélni valaki másra. Ebben az esetben pedig, ahogy korábban már nem egyszer láthattuk, a rajongók szava nagyon is sokat nyomhat a latba. Mindenesetre egyelőre nem mondhatunk mást, mint azt, hogy az idő majd eldönti.

Forrás: Tomatazos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu