Paradize Project: nyílt világú kooperatív túlélősdi a Nacontól [VIDEO]

A Nacon közvetítése során több játékról is szó esett, és több bejelentés is történt; a Paradize Project volt az egyikük.

 

Ezt a játékot az Eko Software fejleszti (a francia stúdiótól pár példa: How to Survive [2013, PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3, Xbox 360], ennek folytatása [2015, PlayStation 4, Xbox One, PC], de a Handball és Rugby-sorozaton túl még a Warhammer: Chaosbane [2019, PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4. Xbox One] említhető meg tőlük), úgyhogy kissé meredek kanyar ez tőlük látván a mostanában készített játékaikat.

A Paradize Project Steam-oldala érdekes kérdést tesz fel: „Akartad valaha is, hogy egy zombi otthon segítsen?” Egy csoszogó élőhalott, aki meg tud védeni minket, felépíti a barikádokat, és rá lehet bízni a védekezést a kiéhezett társaitól, amikor nekünk meg kellene pattanni a rejtekhelyünkről. A Paradize nyitott világú, és egyedül, vagy többjátékos módban is megpróbálhatjuk túlélni az apokalipszist. Paradize gyönyörű földjén néhány okos túlélő kikísérletez egy olyan technológiát, amely átveszi az irányítást a világot ismételten megszálló zombik felett.

A baj ott van, hogy Paradize nem a legbefogadóbb hely (sőt, a világon egyetlen pont sem nevezhető annak), de aki okos, jó lövész, és képes nyersanyagokat guberálni, az kétségtelenül túléli, főleg, ha el tudja kapni a zombikat, akit aztán meg is tud hackelni. Ha egyszer az irányításunk alatt vannak, akkor értékes szövetségesekké válnak még akkor is, ha nem túl okosak és több mint egy kicsit labilisak.

A Paradize Project túlélést, harcot és többjátékos módot is kínál, mindezt egy nyitott világban, a zombis műfaj egy teljesen új megközelítésében. A cél az, hogy a legokosabbak és legügyesebbek legyünk, mert így uralhatjuk az ellenséges klánokat, továbbá nem mi végezzük vacsoraként. A legrosszabb esetben Miss Daisy tápláléka leszünk: ő a zombik történelemkönyvébe először bejegyzett zombivá változtatott elefánt.

A Paradize Project 2023-ban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu