Han Solo a Marvelhez igazolt?!

MOZI HÍREK –  No nem a karakter, hanem a Solo-film sztárja, a színész Alden Ehrenreich az, aki titokzatos szerepben szállt be a Disney+ Ironheart című Marvel-sorozatába.

 

 

A Star Warsból a Marvel Cinematic Universe-be: a Solo: Egy Star Wars-történet sztárja, Alden Ehrenreich most szállt be a Disney+ készülő Vasszív (Ironheart) sorozatába! A Deadline szerint a színész egy titokzatos szerepet kapott, a karakteréről nem árultak el részleteket. Ő is csatlakozik a főszereplő Dominique Thorne-hoz – ő Riri Williams, a fiatal bűnüldözőt alakítja, aki Tony Stark Vasemberének utódjaként szolgál. A Marvel egyelőre nem kommentálta hivatalosan a szereposztási híreket.

Chinaka Hodge a Disney+ számára fejleszti a Vasszív című sorozatot, bár a karaktert Brian Michael Bendis és Mike Deodato alkotta meg a Marvel Comics számára. Ehrenreich és Thorne mellett Anthony Ramos, Harper Anthony, Manny Montana és Lyric Ross alkotja a szereplőgárdát. A hat epizódból álló sorozat első három epizódját Sam Bailey rendezi, az évad második felét pedig Angela Barnes.

Ehrenreich talán leginkább arról ismert, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet című előzményfilmben Han Solo fiatalabb kiadásaként keltette életre az eredetileg Harrison Ford által játszott karaktert.

A film csúnyán leszerepelt a kasszáknál, így a folytatások kidolgozásának terveit elvetették, bár sok Star Wars-rajongó máig kiáll mellette. A Szép új világ című rövid életű Peacock-sorozatban is főszerepet kapott, és olyan filmekben is feltűnt, mint a Blue Jasmine, az Áve, Cézár! és a Sivatagi madarak. Ehrenreich emellett Elizabeth Banks közelgő thrillerében, a Cocaine Bearben, valamint Christopher Nolan következő nagyjátékfilmjében, az Oppenheimerben is feltűnik.

Korábban már hallhattunk róla, hogy Dominique Thorne Riri Williamsként debütál majd az MCU-ban a közelgő Fekete Párduc folytatásban, a Vasszív bemutatója előtt. A Marvel vezetője, Kevin Feige elmondta, hogy az volt az elképzelés, hogy a rajongók először találkozhassanak a karakterrel, mielőtt elkezdődik a saját szólósorozata.

Vasszív karakterének már több animációs változata is szerepelt a Marvel-projektekben, de Thorne játssza a karakter első élőszereplős megtestesülését. A Vasszív-sorozat egyébként egyike a Disney+-on készülő számos Marvel-sorozatnak.

A Vasszív a Marvel Cinematic Universe negyedik fázisának része lesz, de a sorozatnak még nincs kitűzött premierdátuma a Disney+-on.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu