Giancarlo Esposito alakíthatná X Professzort? A rajongók már most imádják!

MOZI HÍREK – A pletykák szerint Giancarlo Esposito esélyes egy főszerepre a Marvel közelgő X-Men rebootjában, és sok rajongó reméli, hogy ez igaz.

 

 

Giancarlo Esposito rajongói már nagyon várják a színész debütálását a Marvel Moziverzumban, hiszen évek óta sok találgatás kering arról, hogy milyen karaktert alakíthat. Nemrégiben újabb pletykák láttak napvilágot arról, hogy Esposito pályázik X professzor szerepére a Marvel Studiosnál készülő X-Men rebootban. A pletykákat egyelőre nem erősítették meg, de ennek ellenére rengeteg vitát generáltak az interneten, ám a rajongók jól fogadták az ötletet, hogy Esposito játssza Charles Xavier szerepét.

„Ha igazak a pletykák, és Giancarlo Esposito lesz az új X Professzor, akkor 1.000.000 százalékig benne vagyok” – áll az egyik tweetben.

„Ha van valaki, akit Patrick Stewart helyére szeretnék X Professzor szerepében, az mindenképpen Giancarlo Esposito lenne” – írja valaki más. „TÉNYLEG remélem, hogy ez a pletyka igaz, mert hatalmas rajongója vagyok. Emellett, miután sok éven át ő volt a gonosz, nagyon szeretném, ha most hős lenne.”

Feltételezve, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, egy másik rajongó így tweetelt: „Giancarlo Esposito mint X Professzor az új, örök kedvenc Marvel szereposztási pletykám. Kétségbeesetten kívánom, bárcsak igaz lenne, de biztos vagyok benne, hogy nem [az].”

A rajongók egyértelműen odavannak az ötletért, hogy Giancarlo Esposito feltűnjön az MCU-ban. A neve korábban is felmerült már fantasy-castingokban, mint aki Doctor Doomot játszhatná a következő Fantasztikus Négyes-filmben. Mások azt szorgalmazták, hogy Esposito játssza Magnetót, arra alapozva, hogy a színész más népszerű tévésorozatokban folyamatosan jól teljesített a gonosz karakterek alakításában – sőt, játékokban is, elég csak a Far Cry 6-ra gondolni.

Emlékezetes alakítása például Moff Gideon A Mandalóri című Star Wars-sorozatban, valamint Stan Edgar a Prime Video szuperhős-szatírasorozatában, A Fiúkban.

Mivel a Better Call Saul idén nyáron véget ér, Esposito időbeosztása tisztább lesz, így talán az MCU-ban is be tud lépni, feltéve, ha a The Rise of Gus spinoff nem valósul meg.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu