Menu

Resident Evil Village Gold Edition: új látnivalók „a bővülő faluból” [VIDEO]

A Capcom több részletet is elárult a Resident Evil Village bővített kiadásaként is megnevezhető Gold Edition új tartalmairól.

 

Ethan Wintershez, a Resident Evil 7: Biohazard főszereplőjéhez hárman fognak csatlakozni a The Mercenaries: Additional Ordersben. Az egyikük nem csak méretében (jó három méter…?) meglepetés: Lady Dimitrescu a harcok során egy Thrill csíkot tölthet fel, miközben felkaszabolja ellenfeleit, és így speciális mozdulatokat tehet (lecsaphatja ellenfeleit, vagy akár a lányait is behívhatja segítségképp).

Karl Heisenberg a hatalmas kalapácsával és a mágneses tér manipulációjával támadhat, de ez saját magára is veszélyes tud lenni. Lassíthat magán, de cserébe bevonzhatja ellenfeleit, vagy fémszeméttel (és így pengékkel is) tudja megkínálni őket, ha a Soldat Jet katonák nem elegendőek. Chris Redfieldet pedig nem nagyon kell bemutatni (az első részben is szerepelt), és a Capcom szó szerint felkapta a Resident Evil 5-ös mémet, ahol ő az öklével ütött szét egy hatalmas követ (a lenti nyolcadik kép nem véletlen…). Az Onslaught csíkot töltheti az öklözésével, és ennek aktiválásakor gyorsabban mozoghat vagy töltheti újra fegyvereit, továbbá a Hound Wolf Squad segítségét kérheti; ezzel kijelölheti ellenfeleinek tartózkodási helyeit, és így ellenfeleink pontosabb támadások révén halhatnak meg. Két új pálya is jön, a Bloody Village és a Bloody River.

Egy hónapja, a bejelentéskor már összefoglaltuk, hogy mivel újít a Resident Evil Village Gold Edition: „A Resident Evil Village Gold Edition október 28-án jön. Ebben benne lesz a The Winters’ Expansion DLC, továbbá a szinte senki által nem kért és várt Resident Evil Re:Verse, amit akár Resident Evil Resistance 2-nek is lehetne nevezni. A The Winters’ Expansionnel külső nézetes módban is végigvihetjük a sztorit, a The Mercenaries: Additional Orders új pályákat és játszható karaktereket (Chris Redfield, Karl Heisenberg, Lady Dimitrescu) hoz el, a játék sztorija pedig a Shadows of Rose-ban folytatódik. Ez tizenhat évvel a Village vége után játszódik, főszereplője pedig Rose, Ethan Winters lánya, aki továbbra is küszködik a természetfeletti erejével.

A Megamycete (a japán neve jobb, Fungus Root…), a RE7 és 8 fő történeteleme tudatában egy eltorzított, rejtélyes világ vár ránk, és itt kell az ellenszert megkeresnünk. A Resident Evil Re:Verse az összes Resident Evil: Village tulajdonosnak ingyenesen elérhető lesz (tehát itt is árukapcsolás van); a Resident Evil: Village Gold Edition pedig PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Steamre és Google Stadiára is meg fog jelenni (konzolokra lemezes kiadásban is). Kanda Tsuyoshi, a Resident Evil Village producere megerősítette, hogy Macre és PlayStation VR2-re már készül a játék sztorimódja.”

A Resident Evil Village Gold Edition új trailert és képeet is kapott az október 28-ai megjelenése előtt. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Google Stadiára fog megjelenni. Ezzel a verzióval az alapjáték Trauma Packjét is megkapjuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu