Resident Evil Village Gold Edition: új látnivalók „a bővülő faluból” [VIDEO]

A Capcom több részletet is elárult a Resident Evil Village bővített kiadásaként is megnevezhető Gold Edition új tartalmairól.

 

Ethan Wintershez, a Resident Evil 7: Biohazard főszereplőjéhez hárman fognak csatlakozni a The Mercenaries: Additional Ordersben. Az egyikük nem csak méretében (jó három méter…?) meglepetés: Lady Dimitrescu a harcok során egy Thrill csíkot tölthet fel, miközben felkaszabolja ellenfeleit, és így speciális mozdulatokat tehet (lecsaphatja ellenfeleit, vagy akár a lányait is behívhatja segítségképp).

Karl Heisenberg a hatalmas kalapácsával és a mágneses tér manipulációjával támadhat, de ez saját magára is veszélyes tud lenni. Lassíthat magán, de cserébe bevonzhatja ellenfeleit, vagy fémszeméttel (és így pengékkel is) tudja megkínálni őket, ha a Soldat Jet katonák nem elegendőek. Chris Redfieldet pedig nem nagyon kell bemutatni (az első részben is szerepelt), és a Capcom szó szerint felkapta a Resident Evil 5-ös mémet, ahol ő az öklével ütött szét egy hatalmas követ (a lenti nyolcadik kép nem véletlen…). Az Onslaught csíkot töltheti az öklözésével, és ennek aktiválásakor gyorsabban mozoghat vagy töltheti újra fegyvereit, továbbá a Hound Wolf Squad segítségét kérheti; ezzel kijelölheti ellenfeleinek tartózkodási helyeit, és így ellenfeleink pontosabb támadások révén halhatnak meg. Két új pálya is jön, a Bloody Village és a Bloody River.

Egy hónapja, a bejelentéskor már összefoglaltuk, hogy mivel újít a Resident Evil Village Gold Edition: „A Resident Evil Village Gold Edition október 28-án jön. Ebben benne lesz a The Winters’ Expansion DLC, továbbá a szinte senki által nem kért és várt Resident Evil Re:Verse, amit akár Resident Evil Resistance 2-nek is lehetne nevezni. A The Winters’ Expansionnel külső nézetes módban is végigvihetjük a sztorit, a The Mercenaries: Additional Orders új pályákat és játszható karaktereket (Chris Redfield, Karl Heisenberg, Lady Dimitrescu) hoz el, a játék sztorija pedig a Shadows of Rose-ban folytatódik. Ez tizenhat évvel a Village vége után játszódik, főszereplője pedig Rose, Ethan Winters lánya, aki továbbra is küszködik a természetfeletti erejével.

A Megamycete (a japán neve jobb, Fungus Root…), a RE7 és 8 fő történeteleme tudatában egy eltorzított, rejtélyes világ vár ránk, és itt kell az ellenszert megkeresnünk. A Resident Evil Re:Verse az összes Resident Evil: Village tulajdonosnak ingyenesen elérhető lesz (tehát itt is árukapcsolás van); a Resident Evil: Village Gold Edition pedig PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Steamre és Google Stadiára is meg fog jelenni (konzolokra lemezes kiadásban is). Kanda Tsuyoshi, a Resident Evil Village producere megerősítette, hogy Macre és PlayStation VR2-re már készül a játék sztorimódja.”

A Resident Evil Village Gold Edition új trailert és képeet is kapott az október 28-ai megjelenése előtt. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Google Stadiára fog megjelenni. Ezzel a verzióval az alapjáték Trauma Packjét is megkapjuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu