A saját fejlesztői sem bíznak a Skull & Bonesban…?!

Azért ez mennyire ijesztő, ha egy régóta bejelentett, és nagy eséllyel egyszer újrakezdett játék fejlesztői sem nagyon bíznak annak sikerében?

 

A Microsoft és a Rare Sea of Thieves-ének ellenlábasaként is kezelhető Skull & Bones július során végre ismét be lett mutatva, sőt, már azt is tudjuk, hogy a mostanában valamelyest küszködő francia kiadó mikor tervezi kiadni a játékot. Nem viccelünk, amikor küszködésről beszélünk! A Ubisoft költségcsökkentés miat a Splinter Cell VR-t és a Ghost Recon Frontline-t a szemetesbe vágta, utóbbit pedig a bejelentés után a közösség amúgy is lehordta…

A Kotaku arról írt, hogy a fejlesztési poklon is átesett Skull & Bones, amit amúgy a szexuális zaklatás miatt a hírekben is megfordult Ubisoft szingapúri stúdiója fejlesztett, nem rendelkezik nagy bizalommal a cégen belül. Néhány fejlesztő ugyanis szkeptikus játék iránt: úgy vélik, hogy a Skull & Bones messze nem lesz akkora siker mint amit a Ubisoft elvár tőle. (Ekkor azért elgondolkodunk, hogy a céget vezető Yves Guillemot ilyenkor mit gondolhat magában, ha a sajtóban ezt olvassa?)

Az anonimitásukat kérő fejlesztők szerint bár a Skull & Bones fejlesztési költsége megegyezik a Ubisoft többi blockbuster címére szánt összeggel, szerintük az eddig mutatott dolgokon kívül a játék nem sokat tud már felmutatni, ugyanis a kalóz kaland minden egyes eleme mélységében hiányos, holott a túlélő, erőforrásokat gyűjtő szimulációs mechanizmusok tekintetében nincsen hiányosságuk. Tehát ennek a játéknak nagyobb füstje lehet mint lángja, ami eléggé kínos lehet majd a Ubisoftnak…

A Skull & Bones november 8-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Ubisoft Store, Epic Games Store; és igen, ejtették a PlayStation 4, Xbox One párost). Mivel egy nappal utána egy bizonyos God of War: Ragnarok érkezik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, már itt is kétkedni érdemes a játék sikerében… hiszen állítólag néhány fejlesztője sem bízik benne!

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu