Kijött a Hard West 2 körökre osztott, western stratégiai cím trailere, megjelenési dátummal és sok lövöldözéssel és szörnyekkel [VIDEÓ]

A Good Shepherd Entertainment által fejlesztett cím néhány hónapja indította el nyílt bétáját PC-n.

 

Ha tetszett a Hard West fordulóalapú stratégiai játék, akkor valószínűleg már a folytatást is megnézted. Itt a Good Shepherd Entertainment csapata visszahozza a fordulóalapú stratégiai rész leglátványosabb tulajdonságait, hogy egy lövöldözésekkel, boszorkányokkal, démonokkal és egyebekkel teli játékot kapjunk.

A Hard West 2 augusztus 4-én lesz elérhető a Steamen és a GOG-onAzt követően, hogy PC-n bemutattak egy nyílt bétatesztet, amelynek során első kézből láthattuk, mi újság a Hard West 2-ben, a készítők úgy döntöttek, hogy nem akarják, hogy várjunk a teljes verzióval való játékra. Éppen ezért, ahogy a hír élén álló trailerben is láthatjuk, a cím augusztus 4-én lesz elérhető a Steamen és a GOG-on. A fejlesztők így emlékeztetnek minket arra, hogy játékukat mostantól felírhatjuk a kívánságlistánkra.

A Hard West 2 megőrizte az első rész alapvető stílusát, ami a körökre osztott stratégiát és a harcot illeti, amelyben emberekkel és rémálomszerű szörnyekkel egyaránt szembe kell néznünk.

Itt egy csapat törvényen kívüli alakulatot fogunk irányítani, akiknek minden rendelkezésükre álló lehetőséget kihasználva kell véget vetniük a démoni erőknek, ami a választott főszereplők szerint magában foglalja a természetfeletti varázslatok alkalmazásának lehetőségét is.

Nem kételkedünk abban, hogy ez az egyedi, vadnyugati környezetbe illesztett természetfeletti elemeket tartalmazó stratégiai játék sokak figyelmét felkelti majd.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu