Az Interjú a vámpírral-sorozat AMC-s trailere Anne Rice regényének „újragondolása” [VIDEO]

MOZI HÍREK – Egyenesen az SDCC-ről érkezett egy új trailer az AMC újragondolt Anne Rice Interjú a vámpírral című sorozatához.

 

Most már hivatalos trailert is kaptunk Anne Rice Interjú a vámpírral című új sorozatához, amely ősszel érkezik az AMC-re. A sorozat természetesen közvetlenül az eredeti regényen alapul, és a korábbi mozifilm-adaptációtól független, újragondolt történetet mutat be. A teljes trailer, amelyet alább megnézhetsz, rengeteg új felvételt tartalmaz, hogy a nézők az AMC jóvoltából képet kapjanak arról, milyen lesz az új adaptáció.

Az újragondolás főszereplői Jacob Anderson (Trónok harca), Sam Reid (A híradós), Bailey Bass (Avatar: A víz útja) és Eric Bogosian (Succession). Az AMC-sorozat hivatalos logline-ját alább olvashatjátok.

„Anne Rice Interjú a vámpírral című regénye Louis de Pointe du Lac, Lestat de Lioncourt és Claudia szerelemről, vérről és a halhatatlanság veszélyeiről szóló epikus történetét követi nyomon, ahogyan azt Daniel Molloy újságírónak elmeséli. Az 1900-as évek New Orleans-i New Orleans-i feketeként az élet korlátait sanyargatva Louis lehetetlennek találja, hogy ellenálljon a fess Lestat ajánlatának, amely a végső menekülést kínálja: csatlakozzon hozzá vámpírtársként. Louis mámorító új erejének azonban erőszakos ára van, és Lestat legújabb csemetéjének, a gyermekvámpír Claudiának a bemutatkozása hamarosan a bosszú és a vezeklés évtizedes útjára tereli őket.”

 

Anne Rice Interjú a vámpírral című regénye új franchise-t indít az AMC-nél

 

Ez a történet csak egy a sok tervezett projekt közül, amelyek az AMC-nél készülnek a néhai írónő, Anne Rice művei alapján. Az elképzelés szerint egy új televíziós univerzumot hoznak létre, amely összeköti ezeket a sorozatokat, és az Anne Rice’s Interview with the Vampire lesz az első, amelyet a The Lives of the Mayfair Witches és más történetek követnek majd. A sorozatot az AMC tavaly nyáron hivatalosan is megrendelte, és a csatorna optimistán tekint a jövőbe.

„Ezt a napot már nagyon vártuk, mióta valamivel több mint egy évvel ezelőtt megvásároltuk ezt a legendás Anne Rice-gyűjteményt” – mondta akkor Dan McDermott, az AMC Networks és az AMC Studios eredeti programozásért felelős elnöke egy nyilatkozatban. „Ennek a történetnek már több millió rajongója van az Egyesült Államokban és világszerte, alig várjuk, hogy megoszthassuk a klasszikusnak ezt az új értelmezését, amelyet Rolin és Mark kelt életre, miközben tovább dolgozunk a teljes gyűjtemény fejlesztésén”.”

A közlemény hozzátette: „A The Walking Dead, ez az Anne Rice-gyűjtemény és a saját Acorn TV-nk révén az Agatha Christie Limitedben való többségi részesedésünkkel büszkék vagyunk arra, hogy három egyedi, rajongók által kedvelt és szeretett franchise és univerzum gondnokai vagyunk, amelyek felfedezésének még csak most kezdünk neki. Az is nagy öröm számunkra, hogy Mark, egy világklasszis producer, akivel korábban olyan ikonikus sorozatokon dolgoztunk együtt, mint a Breaking Bad, a Rectify, a Halt and Catch Fire és a Better Call Saul, a fedélzeten van, és a teljes Anne Rice-univerzum kialakítására irányuló erőfeszítéseink élére állt, jelentős törekvésekkel ezekre a szeretett történetekre és karakterekre.”

Az Anne Rice’s Interview with the Vampire premierje 2022. október 2-án lesz az AMC-n és az AMC+-on.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu