Better Call Saul: Rhea Seehorn nyilatkozik Kim Wexler jövőjével kapcsolatban

MOZI HÍREK – Rhea Seehorn megnyílt a Better Call Saulban szereplő karakterének jelenlegi helyzetéről.

 

Figyelem! Ebben a hírben SPOILEREK vannak a Better Call Saul 609. epizódja, a „Fun and Games” részre vonatkozóan.

Már csak néhány epizód van hátra a végéig, és a Better Call Saul számos főszereplőjének történetszálát lezárja. Nevezetesen azoknak, akik nem szerepelnek a Breaking Badben, különösen nagy szükségük volt arra, hogy lezáruljon a történetük, hiszen ezeknek a karaktereknek a sorsának megismerése egyik lebilincselő epizódról a másikra tartotta a rajongókat. Talán az, hogy mi lesz Kim Wexler (Rhea Seehorn) sorsa, az volt az, amire a rajongók a legjobban vártak.

A 609. epizódban, a „Fun and Games”-ben végre megtudtuk, hogy Kim miért hiányzik a Breaking Bad idővonalából. Mivel szerepe volt abban, hogy Howardot (Patrick Fabian) véletlenül meggyilkoltatta Lalo Salamanca (Tony Dalton), valamint az ezt követő eltussolásban, Kim már nem érezte magát méltónak arra, hogy bírósági tisztviselő legyen. Miután benyújtotta lemondását az új-mexikói ügyvédi kamarának, Kim szakít Jimmy McGillel (Bob Odenkirk), arra hivatkozva, hogy ők ketten „méreg”, ha együtt vannak.

Innentől kezdve a sorozat egy kicsit előre ugrott az időben, megmutatva, hogy Jimmy azóta már teljesen magáévá tette Saul Goodman személyiségét, miközben egyre közelebb kerülünk a Breaking Bad eseményeinek kezdetéhez. Sok Better Call Saul-rajongó számára azonban Kim távozása kissé hirtelennek tűnik. A rajongók reménykednek és spekulálnak is, hogy valamilyen formában még felbukkan a sorozat fináléja előtt.

Rhea Seehorn az Entertainment Weeklynek adott új interjújában foglalkozott Kim Wexler jövőjével. Seehorn nyilván nem árulhatott el konkrét információkat, nehogy spoilereket áruljon el a közelgő utolsó epizódokról. Ez azt jelenti, hogy nem tudta határozottan kijelenteni, hogy Kimet újra látni fogjuk-e. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a szakítós jelenet, amit a karakter Bob Odenkirk Jimmyjével élt át, még mindig a történet befejezésének kell tekinteni, hiszen ez volt a vége a Jimmy/Kim partnerségnek, ami a sorozat mozgatórugója volt.

„Nem tudom megmondani, hogy látjuk-e még őt. És még azok a rajongók is, akik elég okosak voltak ahhoz, hogy rájöjjenek, mikor voltam Albuquerque-ben és mikor nem – sok mindent forgattunk soron kívül, akár helyszínek, akár az időjárás, akár a COVID[-19], akár bármi más miatt. Szóval nem lehetett tudni, hogy valaki mikor fejezte be a forgatását, vagy hogy ez mit jelentett a történet szempontjából. Szóval nem fogok arról beszélni, hogy fogjuk-e még látni őt, és milyen minőségben. Azt mondom, hogy lesújtó a döntés, amit meghozott, és a kapcsolat vége – az a Jim és Kimmy, akit ismertünk -, és az, hogy ügyvédként praktizál, az a maga végét jelenti, bármi is legyen. Fájdalmas. És borzasztóan fájdalmas volt, amikor ezt el kellett játszanom. [Nevet]”

A Better Call Saul új epizódjai hétfőnként érkeznek az AMC-n és az AMC+-on.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu