Senki sem tudja olyan badass módon mondani, hogy „Yeah…”, mint Keanu Reeves a John Wick: 4. felvonás trailerben [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Lionsgate most tette közzé a John Wick: 4. felvonás új trailerét, ami rengeteg újabb lüktető akciót ígér a közönség által ismert és szeretett filmhez.

 

John Wick végre ismét készen áll az akcióra, és a negyedik rész új trailere bőségesen bizonyítja ezt. A közelgő filmnek az az ijesztő feladata, hogy emelje a tétet, miután a 3 elődje már a sztratoszférába emelte azt. De az előzetes alapján talán képes lesz megfelelni a kihívásnak.

A franchise következő darabja, a John Wick: 4. felvonás, amelyet a trailerben egyszerűen csak John Wickként emlegetnek, egészen új veszélyeket ígér Keanu Reeves egykori bérgyilkosa számára. Miután a bűnözői alvilágban gyakorlatilag mindenki célpontjává tette magát, Johnra egy akcióval és túléléssel teli világkörüli utazás vár. De ez nem jelenti azt, hogy egyedül van. Felbukkan néhány régi barátja. Igaz, legalább az egyikük bevallottan meg akarja ölni őt, úgy tűnik.

A trailerben John egy kötéllel körbetekert rúddal szemben edz, miközben korábbi barátai és szövetségesei villannak fel a képernyőn. „Az Asztal sosem fog megállni” – mondja egy hang, utalva a bűnbanda urainak tanácsára, a High Table-re, aki az alvilág felett uralkodik. A korábbi filmekben John mindent megtett azért, hogy maga mögött hagyja bérgyilkos életét. De hamar megtanulta, hogy az életet nem lehet ilyen könnyen feladni, mivel a dolgok tovább eszkalálódtak, míg végül magának a Magas Táblának az ellenségévé vált.

Most, hogy alig van szövetségese, akire támaszkodhat, úgy tűnik, John készen áll arra, hogy egy sarokba szorított oroszlán vadságával vágjon vissza. De nem lesz egyedül, ami akkor derül ki, amikor Laurence Fishburne Bowery Kingje friss öltönyben megjelenik, és megkérdezi: „Készen állsz, John?”. Keanu Reeves csak ennyit mond: „Yeah…” miközben badass-mutató a tetőfokára hág… Nyilvánvaló, hogy nem fogja tétlenül nézni a dolgokat, még azok után sem, hogy az elmúlt 3 filmben milyen súlyos verésen ment keresztül. Sajnos, bár Chad Stahelski rendező érzelmes befejezést ígért a John Wick: 4. fejezetben, úgy tűnik, Johnnak még mindig fájdalmas lesz a jövője.

A trailerben ugyanis először láthatjuk Donnie Yen új karakterét, aki a jelek szerint John régi barátja volt. Ez a barátság azonban nem biztos, hogy jó véget ért, hiszen John és Yen egyelőre ismeretlen karaktere kardokkal és fegyverekkel csatázik, miközben Yen menő napszemüveget visel. Később azonban Yent valaki mással harcolni látjuk, így talán a film egy pontján átállt a másik oldalra.

Bárhogy is legyen, a John Wick: 4. felvonás minden bizonnyal még több olyan intenzív és durva akciót kínál majd, amit a rajongók már megszokhattak a sorozattól. Lesz-e lebilincselő történet? Valószínűleg igen. Vajon többet fog számítani, mint azt nézni, ahogy John fájdalmas és kegyetlen módon végez egy rakás fickóval? Valószínűleg nem.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu