Jameela Jamil Titaniájába is belekötöttek a She-Hulk rajongói – a színésznő reagált!

MOZI HÍREK – A rajongók kritizálták Jameela Jamil Titaniájának kinézetét a nemrég nyilvánosságra hozott She-Hulk fotókon, de a színésznő tökéletes választ talált a kritikákra.

 

 

Jameela Jamilt, a színésznőt, aki a közelgő She-Hulk-sorozatban a gonosz Titania szerepét játssza, nemrég láthattuk először a sorozatban, néhány friss fotónak köszönhetően. A felvételeken a karakter képregénybeli ruhájának kissé átalakított változatát viseli. Azonban furcsa módon, míg sokan arra számítottak, hogy a rajongók felkapják a fejüket a jelmezváltás miatt, a nagy problémát ezúttal azok a kritikák okozták, amelyek szerint a figura „furcsán ziláltan” nézett ki a képeken.

Jamil a Twitteren reagált a karakterét ért kritikákra, biztosítva mindenkit arról, hogy a fodrásza szuper, csak a haja nehezen viseli a tizennégy órás, kaszkadőrmutatványokkal megspékelt forgatást.

Majd a biztonság kedvéért megkérdezte, „a cickóim azért még rendben vannak, ugye?”

Nyilvánvalóan nem valami nagy vitáról van szó, ahol a „toxikus” rajongók bigott okokból támadják Jameela Jamilt, vagy ilyesmi. Habár valószínűleg vannak olyan kommentelők, akik örömüket lelik abban, hogy másokat szapulnak, úgy tűnik, itt inkább arról lehet szó, sokan egyszerűen csak aggódtak amiatt, hogy Jamil a kimerültségig dolgozott a She-Hulk forgatásán.

Manapság sajnos könnyű félreérteni vagy éppen túl sokat belelátni az ilyen jellegű megszólalásokba, kommentekbe. Amikor olyanok történnek, mint a Moses Ingram elleni rasszista támadások, vagy az Elliot Page elleni transzfób kifakadások, nehéz nem beleilleszteni ebbe a sorba, ha egy színésznő sorozatbeli megjelenését kritizálják – pedig fontos lenne megkülönböztetni a jóindulatú, őszinte aggodalomból fakadó, építő jellegű megszólalásokat a rosszindulatú támadásoktól.

Jamil reakciója, amely a „velük nevetünk, nem rajtuk” hozzáállását tükrözi, megmutatja, miért is szeretik olyan sokan a színésznőt.

Jameela Jamil humorérzéke a kérdéssel kapcsolatban jó előjel arra, hogy mire számíthatunk, amikor végre bemutatkozik a She-Hulk. Ami potenciálisan egy figyelemre méltó lépés lehet a Marvel stúdió részéről az egyenes vígjátékok világába, és talán pont erre van szüksége a franchise-nak az elmúlt évek sok komoly, világrengető káosza után.

A She-Hulk 2022. augusztus 17-én debütál a Disney Pluson.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu