Megérkezett a She-Hulk első kedvcsináló előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Disney+ Nap nagy leleplezései között is fontos hír, hogy először láthattuk Tatiana Maslanyt Jennifer Walters,  She-Hulk szerepében.

 

 

Végre vethettünk egy pillantást a She-Hulk című sorozatra egy új teaserrel, amit a Disney+ Nap alkalmából lepleztek le. A sorozat hivatalos logója is napvilágot látott, a She-Hulk márkajelzés egy városi égbolt előtt tűnik fel.

A teaserben Tatiana Maslanyt láthatjuk Jennifer Walters szerepében, aki egy „nem-annyira-normális” ügyvéd: kicsit még zöldfülű, ám kérlelhetetlen, amikor a bűnözés ellen harcol. A trailerben még az a figyelmeztető mondat is elhangzik a szájából, hogy ne dühítsük fel; láthatjuk továbbá átalakulás után és „szuperhős viseletben” is. Mark Ruffalo szintén visszatér Hulk szerepében (ennyit arról, hogy kamaszként jelenne meg a sorozatban): elmagyarázza, hogy az átalakulást a „düh és a félelem” váltja ki. A sorozat jelentős részében a bíróságon láthatjuk Walters karakterét, ugyanis a szupererején túl jogi tudásával is igyekszik majd csatákat nyerni.

Bruce Banner unokatestvére, Jennifer Walters egy baleset után vértranszfúziót kap Bruce-tól, hogy megmentse az életét, így hasonló szuperképességekre tesz szert. Maslany (Jennifer) és Ruffalo (Bruce) mellett a She-Hulkban visszatér Tim Roth is, aki A hihetetlen Hulkból ismert Förtelem szerepét alakítja újra. A sorozatban Jameela Jamil is szerepel Titania szerepében, valamint Josh Segarra, Anais Almonte és Renee Elise Goldsberry.

Kat Coiro és Anu Valia rendezi a She-Hulkot, Jessica Gao pedig a vezető író szerepét tölti be. A sorozat tíz epizódból áll majd, és vélhetően több évadot is kaphat, ha ez az első évad sikert arat a nézők körében. A She-Hulk premierje 2022-ben lesz a Disney+-on.

Forrás: Youtube, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu