Menu

Kissrácként szerepelhet Bruce Banner egy új pletyka szerint a She-Hulkban

MOZI HÍREK – A The Direct cikkében olvashatjuk, hogy Bruce Banner gyerekként kerülhet majd elő unokahúga, Jennifer Walters készülő Disney+-sorozatában, a She-Hulkban, sőt, a Marvel Studios már keresi is ehhez körülbelül tízéves gyerekszínészt a szerepre.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a She-Hulkkal egy újabb olyan jövőbeni MCU-projekt, amely nem a Végjáték után, hanem a múltban játszódik, hiszen a Scarlett Johannson-féle Fekete Özvegy-film ugyanis úgyszintén a Polgárháborút követő időszakot lőtte be magának. A fiatalabb Bruce Banner egyébként miatt is érdekes lehet, hogy a közte és a főhős: Jennifer Walters közti kapcsolatrendszer válhat érdekessé ezáltal, továbbá Banner gyerek, vagy akár ifjú éveit is alaposabban bemutathatná.

Amit eddig tudunk a She-Hulkkal kapcsolatban: Tatiana Maslany lesz a film főszereplője – őt eddig leginkább a Sötét árvák című sorozatból ismerhetjük. A képregényekben egyébként Jennifer Walters úgy válik She-Hulkká, hogy egy vérátömlesztés miatt nagybátyja alakváltó tulajdonságait megörökli, a különbség annyi, hogy míg Hulk ugye közismertek „elveszíti a fejét” amikor „előjön belőle a „Big Guy”, addig Jennifer akkor is képes megőrizni hidegvérét, amikor ugyanúgy átalakul. Ami pedig Banner jelenlegi megformálóját, Mark Ruffalót illeti: ő még áprilisban nyilatkozta, hogy szó esett arról, hogy ő alakítaná majd a szerepet a sorozatban is, de egyelőre még semmi biztosat sem lehet tudni.

Nincs más tehát hátra, hogy várjuk a forgatás kezdetét: a The Direct erre 2021 februárjában kerülhet sor.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Cammy (Street Fighter)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu